| cosmin76 a întrebat:

Buna TPU azi m-am batut un coleg! Deci sa va zic... azi m-a ridicat un coleg iar un alt coleg limitat m-a luat de picioare cel care m-a ridicat m-a lasat inapoi jos dar nu a vazut ca celalalt m-a luat de picioare si cand m-a lasat jos (cel ce ma ridicase) eu am cazut cu capul si spatele de podea... m-am lovit rau... apoi a inceput ora... iar el inca radea de mine si eu atunci m-am enervat si am facut misto de el facandu-l gras. (era ultima ora) cand ma pregateam sa plec a venit si mi-o dat un pumn in burta. eu nu am reactionat nici cum i-am zis ca problemele se rezolva la ora 2 la statuie... am iesit pe hol si el imi tot lovea ghiozdanul cu piciorul i-am zis sa termine dar nu a incetat apoi ma pune la perete si ma loveste cu pumnii eu atunci in legitima aparare i-am dat un pumn in fata. apoi imi da un pumn la plamani cat a putut el de tare si eu am ramas fara aer 20 de sec am crezut ca nu mai prind ziua de maine...
apoi ma duc spre cabinet dar imi revin.
precizez ca el face ore cu dirig.
Intrebarea este daca o sa imi scada si mie nota la purtare?
Dau funda celui mai bun raspuns!

4 răspunsuri:
| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Primul care a inceput poate fi sanctionat, celalalt e in legitima aparare. Oricum mi se pare ca tu ai luat mai mult decat ai dat, deci probabil nu vei avea asa mari necazuri. O sa-ti atraga atentia, la urmatoarea abatere "iti voi scadea nota la purtare", dar in rest nimic.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Cosmin,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| dreamgirl94 a răspuns:

Mama m-a invatat un lucru:Niciodata sa nu incepi o bataie, dar daca cineva te loveste da-i pana nu se mai ridica.

| IngerRebel69 a răspuns:

Nu stiu daca o sa iti scada nota la purtare, dar un sfat, data viitoare cand se mai intampla asta sau ceva asemanator, nu mai astepta, dai un pumn in gura de sa plece cu dintii in punga acasa, pentru ca daca nu ripostezi esti calcat in picioare (iti zic din experienta)