| RainUmbrella a întrebat:

TPU! Azi ma intrebam daca exista ochi negri sau doar asa sunt numiti ochii caprui mai inchis. Voi ce parere aveti? Si care este culoare voastra preferata pentru ochi? Dar cea care va place cel mai putin?

P. S Imi pare rau ca n-am mai raspuns de mult la intrebari dar nu am mai avut timp...

Răspuns Câştigător
| Fineness a răspuns:

Culoarea mea preferata la ochi este caprui.Mai ales cel deschis, invaluit intr-o culoare caramelie.Sau ochii albastri mari si expresivi cu cateva reflexe cenusii.
Oricum, toti ochii au ceva special si nu exista o culoare care sa-mi placa mai putin.
PS:Cred ca afirmatia ta e adevarata.De exemplu, am cunoscut o persoana care spunea ca avea ochii negrii, dar de fapt, atunci cand statea in soare sau in poze, ochii ii ieseau caprui.

3 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Da, cred că ochi negrii.
Şi culorile mele preferate de ochi sunt căprui şi albastru.

Numai bine!

| PeAripiDeVant a răspuns:

Hey.Nu stiu sigur, dar nu cred ca exista.Gasesti pe net poze cu ochi negrii,dar sunt modificate. Exact acei ochi caprui mai inchis sunt preferatii mei, si daca mai sunt si mari, ascunsi sub niste gene lungi si dese, deja ii pot numi mirobolanti.Nu raspund la a doua intrebare, ca n-are rost.Succes.Bye,bye.big grin

| DeEaDeeutzaX a răspuns:

Da exista si ochi negrii si sunt chiar frumosi.Iar culoarea preferata a ochiilor este albastru si detest ochii caprui.