anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietii ma considera una de'a lor pentru ca mereu cand au o problema eu ii ajut sau vorbesc despre anumite fete cu mine si eu le dau sfaturi si ei nu ma plac pentru ca ma vad uan de'a lor.Cum fac sa ma considere si pe mine draguta si feminina ca pe celelalte fete si sa ma placa? Dau funda + voturi. happy

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești prea băiețoasă, asta este cauza care nu ești percepută ca feminină.
Pa, pa.

| Gabica a răspuns:

Aceeaşi problemă ipocrită dintotdeauna:"Cum să ma placă baietii?". Ideea e sa te placa pentru ceea ce eşti tu, nu pentru ceea ce devii ca ei să te placă.O să gaseşti băiatul care să te considere drăguţă şi feminină şi chiar daca nu, nu merita sa te schimbi pentru nikeni.

| becka133 a răspuns (pentru Gabica):

Sa stii ca nu am intrebat asta. Am intrebat cum sa fac sa ma considere mai feminina.Iar eu sunt prea baietoasa si nici mie nu imi place asa si am inctrebat cum sa fiu mai feminina..Nu am cerut o persoana care sa imi critice mie intrebarea.

| Gabica a răspuns (pentru becka133):

Ti-am zis fix opinia mea si cred ca daca ai asculta parerile altora te-ar ajuta mult mai mult decat raspunsuri de genul:"Imbraca-te cat mai feminin, da-te cu un parfum nu- stiu-de-care". Parerea mea si PUNCT.

| becka133 a răspuns (pentru Gabica):

Ascult parerile altora..chiar le ascult..numai ca nu te'a rugat nimeni sa iti exprimi parerea despre ce am intrebat eu, ci doar sa dai un raspuns daca te simti in stare. daca nu, iti vezi de drumwinking si nu ma cunosti asa ca ai face bine sa nu ma judeciwinking

| Gabriel1 a răspuns:

In ziua de astazi majoritatea baietilor privesc fata dupa aspect, abia apoi dupa ce este in interior.
Incearca si tu sa stai mai putin cu ei, insa nu deloc...de preferat mai mult cu fetele.Bafta!

| ooAndrewoo a răspuns:

Pai daca e da-mi si mie id-ul sau fb tau happy... nu stiu sa iti raspund la intrebare. si mie mi s-a intamplat o chestie de genu cu o fata sad