| All3 a întrebat:

TPU!
Bun...Totul incepe asa...eu sunt in corul scolii.intr-o zi am mers sa cantam printr-o zona ungureasca si normal, am mers cu autocarul, o prietena se juca adevar sau prov(la plecare) si a pus un baiat sa ma pupe pe obraz, cand l-am vazut m-am speriat si i-am tras un cot in gura lol si, din momentul ala am inceput sa-l plac.de atunci il studiez in fiecare pauza, si, el nici nu stie cum ma cheama, eu stiu cum l cheama pe el(nu va spun), deci cum as putea face cunostinta cu el(chiar vreau sa fim doar prieteni), doar prieteni, am curaj dar nu stiu ce sa ii spun vreau sa fac cunostinta cu el iar apoi sa dezvoltam o relatie de prietenie, simpla prietenie, mi s-a pus mie pata pe el na! Deci ce sa-i spun daca ma duc la el?happy FundIta

9 răspunsuri:
| DeEAஐ a răspuns:

Du-te la el si pur si simplu amintestei si lui acea intamplare! sub forma de conversatiehappyii spui-Hei, prietena mea tocmai mi-a amintit cum te-am lovit in ziua cutare in autocarhee heedaca nu a trecut foarte mult timp o poti spune sub forma de scuza..."sper ca nu te-ai suparat, am fost doar neatentahee hee"apoi la plecare te poti apropia de el pentru un sarut cu promisiunea ca nu ai sa ii mai dai un cot in guralaughing
am zis si eu!@
bft!happy

| Lavynya95 a răspuns:

De duci pur si simplu la el si il saluti...intrii in vorba cu el,, baietiilor le plac fetele un pic mai curajoase dar in acelasi timp si timide.

| All3 explică:

Whiterose* Lol, au trecut 4 luni de atunci si nu-si mai aminteste laughing

| All3 explică:

Monica* Nu mai sunt prietena cu acea fata(din motive personale) big grin

| Bitzika a răspuns:

Pai...pentru inceput saluta-l, vorbeste-i frumos, apoi faci pasul cel mare.Si cu curaj.intrebarea moarte n-are.Si poate o sa dezvoltati o relatie. Sper ca te-am ajutat

| whiterose_5684 a răspuns:

Buna mai, stii eu sunt fata de la care ai primit cotul in gurablushing si vroiam sa-mi cer scuze si vreau sa-ti mai zic ca am observat ca esti o persoana de treaba si vroiam sa stiu daca putem fi amici si vroiam sa-ti mai zic ca as vrea sa ma revansez pentru. acel cot invitandu-te la o cafea.Si imi cer scuze inca o data.big grin:* eu asta as zice

| rrrrrrrr a răspuns:

Pai, prefate intr-o pauza ca ai cazut si cere`i ajutorulwinking Cel putin la mine a mers si acum suntem cei mai buni prieteni din scoalabig grin

| monica_8816 a răspuns:

Pai roag-o pe prietena ta care l-a pus sa te pupe sa-ti faca cunostinta cu el si spune-i direct "Vrei sa fim prieteni?""

| onlygirl_8919 a răspuns:

Poi in primul rand...dai intamplator de el si in primul rand ii dai buna, dupa cateva zile sau urmatoarea il saluti din nou daca iti raspunde il intrebi ce face... dupa mai stai cateva zile mai mereu il saluti, iar dupa ceva vreme ii ceri id-ul. Uite daca iti ajuta la ceva incearcawinking