| AllleAlllexandra a întrebat:

Buna TPU :*! Buna tuturor :*!
Nu stiu ce sa zic...cateodata cand sunt cu el singura simt ceva pentru el ..mai mult decat o simpla placere pentru un coleg de clasa si atunci cand suntem cu mai multi nu simt nimic. In timpul orelor cand vad si simt ca se uita la mine incep putin sa ma emotionez si fac prostii gen : rup pixuri,scriu aiurea,rad, zambesc..nu stiu ce sa zic. oare chiar il iubesc? Acum cateva zile simteam cat de mult il iubesc cand ma gandeam la el dar acum nu mai simt asa. Cand se uita in directia mea si eu ma uit in directia lui el isi intoarce capul rapid. Ce se intampla? Vreau niste sfaturi...

1 răspuns:
| Cristina_Neacsu_1994 a răspuns:

Nu cred ca e iubire! nu stiu ce varsta aveti voi dar nu pote fi asta! pentru ca iubirea vine in momentul in care cunosti foarte bine persoana cand ii esti alaturi si iti este si ea...si multe altele! cred ca e vorba de o atractie si daca este reciproca si stiti cum sa o abordati veti reusi sa aveti o relatie frumoasa care poate duce si la iubire! cred ca intrebare trebuia sa fie oare chiar il plac? si atunci ti-as fi spus sa te gandesti daca mai exista si alti baieti pe care ii simpatizezi si sa pui pe hartie tot ce iti place la ei si la respectivul si vezi daca balanta inclina intr-adevar spre el. dar trebuie sa faci lucrul asta intr-un week-end sau nu stiu...ca daca tu il vezi acum si el iti zambeste iar dupa te apuci de scris cred ca stim cu totii care va fi raspunsul