Wow ce poveste...
poii eu nu prea stiu ce sa zic, stiu insa ca nu ar trebui sa va "despartiti" dupa ce ati fost asa apropiati...
Si mai stiu ca ai scris chestia asa pentru ca ave-ai nevoie sa te descarci si nu vroiai sa te duci la cineva cunoscut... si nu ar trebui sa ceri parerea nimanui pentru ca oricum nu l-ai asculta din cauza orgoliului pe care l-ai mentionat si tu...
dar daca ar fi dupa mine m-as duce la el si l-as intreba daca ma m-ai place sau daca m-a placut vreodata!
Sper ca te-am ajutat si pote sunt putin obraznica dar... Funda?
Reimprieteniti-va, fa cumva in asa fel incat sa deveniti din nou buni prieteni, ca de exemplu intreaba-l daca ii place vreun joc online cu tema multiplayer (cred ca am scris gresit) si face-ti o echipa sau potiincerca varianta clasica de al invita impreuna cu mai multi prieteni in oras cu ocazia, nu stiu, zilei hainelor albastre, gaseste un motiv sa redeveniti din nou prieteni. Sentimentul ala pe care il ai dovedeste ca iti este dor de el si regreti faptul ca nu ti-a spus ca te place. Deci dupa ce redeveniti prieteni apropiati fa tu primul pas si spune-i ca il place, din cate vad el nu are curajul necesar sa faca asta, mai exista si baieti timizi, so here you go girl!