| EuSuntMăta a întrebat:

c: Am primit si eu un mass de la o persoana care era speriata din pricina acestuia. :
16:32 8/1 Buna sunte Teresa Fidaglo azi implinesc 27 de ani de cand am murit. Daca nu trimiti acest mesaj la 20 de persoane o sa dorm langa tine mereu si daca nu crezi du-te pe google si scrie TERESA FIDAGLO o fata nu a bagat in seama acest mesaj si dupa 2 zile si dupa 20 de zile i-a murit mama. ITI CONVINE SA TRIMITI ACEST MESAJ.( scuze de mass l-am prim' si eu 6:15 PM 7/8 Mami te iubesc! "Daca nu trimiti acest mass la toata lista ta iti va muri mama la ora 3 noaptea(eu nu risc).(la 3 persoane care nu au trimi asecs mass le-a murit mama la ora 3-4 sufocate) Scz de mass.L-am primit si eu 1:18 PM 8/1 Buna sunte Teresa Fidaglo azi implinesc 27 de ani de cand am murit. Daca nu trimiti acest mesaj la 20 de persoane o sa dorm langa tine mereu si daca nu crezi du-te pe google si scrie TERESA FIDAGLO

Voi credeti ceva din toata asta? Adica ce interese ar avea un spirit sau ce e sa face asemenea chestii. Este doar pentru a speria persoane naive. Hmmm. nu? Dati-mi si voi niste pareri va rog puppy dog eyes
Thx. luv u all :*

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Este doar o prostie.
Cum ai spus şi tu, este doar pentru a speria persoanele naive. Şi eu am primit mesaje de genul acesta, dar nu am dat mai departe, am oprit firul acestei prostii, sau bine am încercat, şi nu mi-a murit mama.
Deci, ar fi bine să nu mai credeţi în mesaje de acest gen, pentru că nici unul dintre ele nu este real.

3 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Ştii,cred că acum chiar îmi pare rău că este doar un mass cretin şi nevinovat.
Chiar mi-aş dori să existe creatura aia, care sa-i devoreze creierul celui ce crede în astfel de prostii. Am fi mai puţini oameni idioţi pe lume.
Nu de alta, dar atunci când crezi tot ce primeşti pe net, şi-i deranjezi şi tu pe alţii cu astfel de căcaturi, nu prea meriţi să trăieşti printre oamenii normali.

| KM3 a răspuns:

E o mare PROSTIE! Doar cei naivi cred in toate magariile astea! Si eu am primi acest mesaj acum vreo 2 saptamani si "miracol", n-am murit.Inventii de adormit copii.