Buna.Eu zic sa mergi la tara.Cand eram mica ma bateam cu mama numai sa merg acolo, acum pauza.Daca ai laptop ia-l cu tine(nu uita incarcatorul). Stiu ca nu vei avea net deci trage niste filme, seriale, jocuri ca sa te uiti acolo.Incearca sa iesi cu prietenii si cu varul tau. Faceti un foc de tabara(eu ador asta) si cantati ceva.Cauta un loc la soare unde te poti bronza. Udati-va cu apa.Nu conteaza daca n-au auzit de Iphone, astia sunt ei.Ia o carte cu tine daca-ti place sa citesti.Bineinteles nu-ti uita telefonul mobil si mai suna un prieten cand te plictisesti.De asemenea mergeti undeva la un picnic, gratar ceva si nu uitati muzica acasa.
Eu cam asta fac si trec zilele imediat.
Poti de asemenea sa desenezi, sa faci poze, mule chestii.
Bafta! Fundita?
Daca copiii de acolo nu sunt "prea buni pentru tine "... Cred ca te poti distra cu ei si fara sa vorbiti de IPhone. D-asta mergi la tara... ca sa te distrezi!
Si eu sunt in aceeasi situatie trebuie sa merg la tara.Dar daca mergi la bunici poti sa iti ocupi timpul uitandu-te la tv sau daca ai laptop poti sa il iei cu tine iti descarci niste filme si muzica si stai pe el toata ziua sau daca te plictisesti mai faci si u putina curatenie prin curte la bunica.