| fata2020curioasa a întrebat:

Cam de la ce varsta incepe adolescenta si cand pot avea un iubit? Am 12 ani jumate si imi place de un baiat (nu ca as fi singura din clasa). El m-a invitat la un suc, pentru a ne cunoaste mai bine. El are deja 13. Imi e frica sa vorbesc despre asta cu mama mea... Oricum,nu neglijez scoala cu prietenii. Deocamdata suntem doar prieteni. Puteti sa imi dati niste sfaturi(oricum,inca nu ma gandesc la o relatie intre noi, adica totusi, am 12 ani 0-0)?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Merge un schimbi de limbi dar nu mai mult. La 12 aveam ocazia sa dau la buci dar prezervativ nu exista si m-am dat batut. Dar puteam sa-i zic sa o guste macar. Nu mi-a mers gandu acolo

| Adry05 a răspuns:

Du-te la un suc că nu e mare lucru laughing e o experiență. după părerea mea poți avea prieten și de acu cât timp se rezumă totu la plimbat de mânuță, un pupic și o îmbrățisare

| Veltorb a răspuns:

Nu e o problemă să ai o relație la 12 ani atât timp cât nu mergeți prea departe, dacă după ce apuci să-l cunoști mai bine încă îți place de el, spune-i și vezi ce iese

| zattech a răspuns:

Este destul de normal sa vorbești cu un băiat la vârsta ta, ar trebui sa îți faci curaj vorbești cu mama ta, îți va da sfaturi si te-ai simți mult mai ușurată.