Si eu am multe fete in bloc, doar cu care ma salut cu una 2, in rest nimic,nu ma intereseaza, daca ele nu vor sa vorbeasca cu mine, eu de ce as vrea asta? poate nu ma intereseaza de ele, poate nu vreau sa imi fie amice, sunt multe de luat in calcul, daca baiatu acela merge pe premiza care merg si eu atunci aici e treaba. Eu merg pe premiza urmatoare : "Ai nevoie de mine, ma cauti. Vrei sa ma cunosti? sa vorbim? sa devenim amici? ma cauti. " atat am avut de zis
Incearca sa vorbesti cu el, salutal tu nu e atat de ciudat precum pare sa saluti tu un baiat si apoi totul va veni de la sine sau daca crezi ca iti este mai usor incearca pe un site de socializare
Cine zice ca fata trebuie sa astepte ca baiatul sa faca primul pas? Daca chiar vrei nu ma tii cont de stereotipurile astea.
Asa ar fi normal dupa mine... baiatul sa faca primul pas nu fata..este doar parerea mea
Care mai e normalitatea-n ziua de azi... daca simti ca vrei sa vorbesti cu baiatul fa tu primul pas, saluta-l tu prima...vezi ce reactie are.
Saluta-l din cand in cand, pentru ca apoi si el o sa faca acelasi lucru si la un moment dat o sa se opreasca sa schimbati doua vorbe, cu siguranta
Fi calma...si el te place doar ca nu stie cum sa iti spuna. Fa tu primul pas si da-i o intalnire.
Cum poate sa ma placa daca nu am mai vorbit cu el timp de 5 ani? )