Bună!
Nu cred că te place în sensu ăla. Poate zâmbeşte fiindcă-şi aminteşte de copilăria petrecută cu tine. Oricum, din faptul că nu te salută şi astea denotă că nu eşti destul de importantă pentru el.
Am trecut si eu prin ceva asemanator cu un baiat care ma placea (nu am vorbit niciodata cu el, dar se vedea ca ma place. poveste lunga) si pana la urma a inceput sa-mi placa si mie de el, dar am spus exact ca tine: el e baiat, el trebuie sa faca primul pas. In fine, acum e cu altcineva si regret enormmmm ca am asteptat atat si nu am incercat chiar eu sa vorbesc cu el. incearca sa vorbesti cu el. o conversatie pe teme banale si vezi daca e interesat sa vorbeasca cu tine. pana la urma. if you never try you'll never know
Probabil ca te place, si ii este rusine sa se bage in seama cu tine. Incearca o data sa il saluti, sa il intrebi ce mai face. Asa o sa vada ca nu ai nimic cu el, si poate va vorbi cu tine.
Da..ar trebui sa il salut eu da si eu is timida pentru ca nu am vorbit de foarte mult timp cu el.