CUM STERGI un windows din doua
Clik START -> RUN -> "msconfig", te duci la boot.ini,clik "Check all boot paths" si o sa iti arate ca ai doua windows-uri din care unul este incorect si te va intreba daca doresti sa il stergi ->clik ok!
IN WINDOWS 7 - Faci asa: la meniul Start, scrii in rubrica search, msconfig, iti va aparea un rezultat. Click pe el, ti se va deschide o fereastra, click pe tab-ul Boot, vei vedea acolo o lista, una trebuie sa arate asa: Windows 7 (C:\Windows): Current OS; Default OS. Daca zici ca ai un singur sistem de operare, stergi cealalta linie sau doua, cate ai, click pe Apply, OK si restart.
Am respectat intocmai cele spune de tine ( prima varianta ), dar atunci cand dau click pe " Check all boot paths " imi apare "It appears that all BOOT.INI lines for Microsoft operating systems are OK ", click OK si nu se intampla nimic. Dar totusi cand deschid pc-ul ma pune sa aleg care dintre cele doua windows-uri sa se deshida.
Daca conteaza, am Windows XP S3.
Iti spune ca ambele sunt instalate corect! Acum da click dreapta si sterge unul din ele, de regula cel din D sau care vrei tu si apoi apply->ok->restart.
Uite aici alta metoda
http://tutoriale.5c.ro/2010/12/cum-stergi-al-doilea-windows/