| Sadop a întrebat:

Cand mi-am reinstalat windos-ul, cel care a facut-o nu l-a sters pe cel existent. Deci acum am 2 :l. Cum as putea sterge unul dintre ele?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

CUM STERGI un windows din doua
Clik START -> RUN -> "msconfig", te duci la boot.ini,clik "Check all boot paths" si o sa iti arate ca ai doua windows-uri din care unul este incorect si te va intreba daca doresti sa il stergi ->clik ok!
IN WINDOWS 7 - Faci asa: la meniul Start, scrii in rubrica search, msconfig, iti va aparea un rezultat. Click pe el, ti se va deschide o fereastra, click pe tab-ul Boot, vei vedea acolo o lista, una trebuie sa arate asa: Windows 7 (C:\Windows): Current OS; Default OS. Daca zici ca ai un singur sistem de operare, stergi cealalta linie sau doua, cate ai, click pe Apply, OK si restart.

| Sadop explică (pentru neluL):

Am respectat intocmai cele spune de tine ( prima varianta ), dar atunci cand dau click pe " Check all boot paths " imi apare "It appears that all BOOT.INI lines for Microsoft operating systems are OK ", click OK si nu se intampla nimic. Dar totusi cand deschid pc-ul ma pune sa aleg care dintre cele doua windows-uri sa se deshida.
Daca conteaza, am Windows XP S3.

| neluL a răspuns (pentru Sadop):

Iti spune ca ambele sunt instalate corect! Acum da click dreapta si sterge unul din ele, de regula cel din D sau care vrei tu si apoi apply->ok->restart.
Uite aici alta metoda
http://tutoriale.5c.ro/2010/12/cum-stergi-al-doilea-windows/

4 răspunsuri:
| IT4Ever a răspuns:

Da l-ai instalat cumva pe partitia d in loc de c?

| Sadop explică (pentru IT4Ever):

Unul e pe C si unul pe D.