| shadow23 a întrebat:

Care credeti ca ar fi ideile cocalarilor si pitzipoancelor de a iesi din criza? Fundoi; x

Răspuns Câştigător
| andreyutzzu3 a răspuns:

Mintea lor e un mister imposibil de descifrat. Cred ca doar un astfel de exemplar ar putea sa-ti raspunda

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Astfel de persoane NU gandesc!
deci nu au idei!
sg idee buna pe care ar putea sa o aiba un cocalar sau o pitipoanca ar fi sa isi ia viata.laughing

pacat ca asta se-ntampla la cine nu te-astepti.

pa, pa.

| Libelle a răspuns:

Hai ca am vazut-o si pe-astalaughing
traficanta de sentimente roz...chiar imi placea cum ganmdesti si cum vorbesti dar...zau nu ma asteptam.
cocalarii gandesc? aia vrei sa zici? ca ei sunt in stare sa scoata o vorba fara sa injure, sau sa mearga pe strada fara sa polueze fonic?
sau ca pitzipoancele si-ar da bijuteriile? care bijuterii? cele 100 de inele, miile de cordelute si bratarele, fuste scurte si haine neasortate care fac un rogvaiv minunat pe corpurile lor?
nuu...acele specimene nu sunt in stare sa se gandeasca decat la cum sa duca tara la fund prin PROSTIA lor fara limite.(dar nici la aia nu cred ca se gandesc, atat de sezuta este mintea lor)...

| cornel a răspuns:

Ce sa faca ei. ce naiba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg de ce tineti mortisi sa ziceti ca aceste persoane nu gandesc prea mult.Sunt persoane cu pofta de viata si trebuie apreciate, si sa stii ca au si sentimente.
Si fata de dragii nostri parlamentari, dupa parerea mea, ar veni cu o idee mult mai buna.
Nu stiu, poate sa isi vanda bijuteriile vechi si sa doneze banii statului sau hainele.in orice caz sunt oameni cu un caracter si logic ca au ideei bune. Ce am zis e o chestie mai rautacioasa dar totul e posibil.

O zi placuta.

Întrebări similare