Cauta ceva care sa-i placa si acelei persoane.
De exemplu, poti cumpara parfumuri (da, stiu, pretul), seturi de manusi+fular+caciula, bratari, coliere, accesorii, jucarii, o figurina (daca colectioneaza), o felicitare (poti s-o faci chiar tu daca vrei), sau poti face ceva gen lucru manual facut de tine. Sunt multe reviste care te pot ajuta, iar daca ai imaginatie, e si mai bine!
Cel mai important este insa sa pui suflet si sa oferi cadoul cu drag.
Depinde de persoana, de cat de apropiati sunteti, de reactile acelei persoane.
Intotdeauna cadourile Hand-Made au un efect special asupra persoanelor apropiate chiar daca sunt realizate cu mici imperfectiuni.
Trebuie sa fi cat mai creativa.
Ai putea sa ii faci cadou o bratara realizata de tine din anumite lucruri...(depinde ce ai).
Sau ai putea sa faci un colaj cu amintirile pe care le ai cu acea persoana.
O esarfa, o perechde de manusi, o caciula ( ca tot a venit iarna acum
Un ceas
Bijuterii ( daca este fata) "o bratara, un lantisor''
ceva legat de zodie, sau de initiala numelui sau
Sper ca te-am ajutat!
Pai depinde de personalitatea acelei persoane, poti sa ii daruiesti o bratara, un semn de apreciere, ceea ce crezi tu ca i-ar placea, dar de fapt nu ar conta ce cadou ii daruiesti ce fapta in sine e de apreciat! Bafta!
Daaa, cum zice si Ligiat96, lucrurile hand-made sunt cele mai bune, eu i-am turnat un ursulet de fonta, tot timpul imi arunca iepurasii de plus in foc cand ne certam.
Eh! acu' arunca-l pe asta in foc sau da-i drumul pe geam daca il poti ridica de jos.(e cam vanata pe la picioare ca se loveste de el, da stiu sigur ca ma iubeste )
Depinde... E foarte bun şi plăcut de exemplu o tabletă! Eu prietenei mele i-am cumpărat o tabletă că pe 1 ianuarie e ziua ei de naştere!
P.S. Accentuez...e extrem de plăcut o tabletă!
Poti sa-i confectionezi ceva, sau sa ii cumperi ceva gandindu-te la culorile sau lucrurile ei preferate. Sau poti sa-i cumperi ceva pe care sa il personalizezi.
Pai vezi date bine pe langa ea si afla cam ce siar dori daca nu reusesti asa vezi o bratara aur sau argint insotita cu o floare sau un inel sau cercei sau parfum sau multa eltele papa
Cumparai un urs mare (depinde.) si spune-i ca prin acest ursulet iti arati dragostea fata de el
Buna!
Cred ca cel mai bun cadou pentru o persoan draga ar fi sa ii fii mereu alaturi.
O seara buna!