| sellieania a întrebat:

Buna TPU care este diferenta dintre I PHONE 4 original si cel din China? va rog spuneti-mi:*mersi

6 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Cel fake are ecranul mai mic, pe spate are un patratel mic pe care scrie capacitatea memoriei (la cel original nu e) si daca se deschide carcasa ca la un telefon obisnuit e clar fake. Mai sunt mici diferente la meniu, calculator si tastare numere telefon. Posibila si durata de raspuns la atingere mai lunga(cam 3 secunde).

| TheUnForgiveN a răspuns:

Cel fake practic nu e iPhone.Nu e ca cel performant cu camera de 5 MP si 1000 de aplicatii pe care-l stim toti.Merge greoi, nu are logo-ul Apple pe spate, nu poti intra pe iTunes, etc.Siiiii e mai sensibil ca originalu', deci imagineaza-ti.

| BaiatulAnonim a răspuns (pentru TheUnForgiveN):

De fapt are logo-ul Apple, diferenta consta intr-o casuta cu diagonala de cativa milimetri in care e scrisa capacitatea memoriei (la cel fake). Acum nu stiu, depinde cine face fake-urile.

| Dana211 a răspuns:

Cel din China e doar o copie care daca se strica ( lucru care se intampla foarte repede data fiind proasta calitate pe care o are) nu mai poate fi reparat

| Grefă a răspuns:

Cel original este mult mai performant fata de cele din China. Aceasta este diferenta. In China unele piese nu sunt aceleasi ca si in original, e mai bun originalul, pentru ca e facut 100% de firma respectiva, Mai bine sa iei un original, eu m-am riscat in China si in loc de telefon am gasit pietre in cutie straight face...

| MonSterDrinK a răspuns:

Heyy.Iphonul din China poate fi FAKE (fals), cu toate ca el este la un pret mai mic.Acest fake il gasesti la noi pe piata cu 5 milioane maxim. Daca vrei sa iti iei iphone 4...iti iei dintr-un magazin specializat (Apple)sau de la magazinele care au retele mobile.