Mi se spune Elyy de la Elena, o prescurtare cum ar venii, desii unele persoane mi-au dat niste porecle personalizate sa zic asa de exemplu: Tedy, nu mai stiu de unde a venit aceasta porecla dar mi-a pus-o un prieten mai demult, Ellyshor mi-a pus-o o prietena cand ne alintam noi, intr-o perioada si asa a ramas si multe altele
Bunamie mi se spune curcubeu pentru ca tot timpul sunt vesela si trec peste orice chiar daca la un moment dat imi doresc foarte mult sa ma razbun pe o anumita persoana.
Dyu, pentru ca ma cheama Diana ...Biscu` pentru ca imi plac biscuitii... Oreo [de la Biscu]si Di
Porecla mea e "Dede" dar mi se mai spune si Deya, piscotel, pisy, cretzolina depinde de persoana )
Dede si deya mi se spune pentru ca ma cheama andreea, piscotzel pentru ca asa ma alinta o prietena...cretzolina pentru ca am parul cret si pisy... asa imi spunea un baiat pentru ca-i placea si parul si ochii mei
Creasta sau vulpitza.
sunt cam jenante) dar am aceste prorecle doarece imi place sa imi fac parul creasta...si vulp[itza de la faptul ca sunt roscat