| TinaDeea a întrebat:

Buna TPU, cati dintre voi sunteti rasisti? Si nu ma refer doar fata de tigani happy. Si de alte nationalitati... care ar fi acestea? Si de ce?

Răspuns Câştigător
| BiancaBB a răspuns:

Sa lasam la o parte discriminarea. Suntem egali. Rasismul, mai ales privind diferentele intre romani si tigani, s-a nascut din lipsa unora de educatie si din cauza pozitiei sociale. Nu trebuie sa ne lasam influentati de aparente, ca toti avem suflet, toti avem dreptul de a iubi, de a trai, de a respira si de a avea posibilitatea la munca si cariera. Nu trebuie sa judecam, fiindca nimeni nu e superior nimanui. happy

14 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Nu sunt rasist si nu cred in superioritatea unei anumite rase. Imi displac majoritatea tiganilor exclusiv datorita comportamentului acestora, nu rasei. Nu as avea nicio problema daca s-ar comporta mai bine. Ma refer doar la majoritatea lor - asta nu inseamna ca nu exista si exceptii (rare, ce-i drept). Dimpotriva, in general sunt interesat de alte culturi, etnii si nationalitati si imi place sa intru in contact cu persoane care provin dintr-o alta cultura decat a mea.

| mona a răspuns:

Nu sunt rasista si ma bucur pentru asta

| TinaDeea explică (pentru mona):

Si eu ma bucur happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt rasista, nu judec omul dupa rasa ci dupa PROPRIILEI fapte.

| hummmer a răspuns:

Crezi că va recunoaşte careva, aşa în public?
Stârneşti ură între rase?

| TinaDeea explică (pentru hummmer):

Nu, nu vreau sa starnesc ura intre rase, era doar o curiozitate a mea, si-mi pare rau daca am facut asta si nu mi-am dat seama.

| hummmer a răspuns (pentru TinaDeea):

Pe viitor ai grijă ce îţi doreşti...

| TinaDeea explică (pentru hummmer):

Daca tu zici...

| an0therkid a răspuns:

Tu esti?

| TinaDeea explică (pentru an0therkid):

Nu scumpii, sunt romanca. Dar am prieteni de mai multe nationalitati. Deci eu nu sunt rasista... tu esti?

| an0therkid a răspuns (pentru TinaDeea):

Nu,nu sunt

| 1Hekate1 a răspuns:

Nu sunt rasista, urasc pe toata lumea happy

| TinaDeea explică (pentru 1Hekate1):

E foarte fain atunci laughing
Felicitari tongue

| BiancaBB a răspuns:

Multumesc pentru funda! Ai oricand ajutorul meu. :3

Întrebări similare