| grgdlk a întrebat:

caut un film care l am vazut acum cativa ani, il caut de vreun an si nu reusesc sa l gasesc,

in film este vorba despre 3 baieti de cam 15 16 ani prieteni buni, undeva in america vara se tin de fel si fel de prostii, intr o zi vor sa fure un carucior al unui vanzator ambu; ant de hot dog si din greseala fugind cu caruciorul il scapa pe scara rulanta al unei guri de metrou omorand un om, cei 3 intra la puscarie si acolo arata viata lor foarte grea dusa in puscarie, la un moment dat se reaintalnesc toti in afara puscariei dupa multi ani in care nu s au mai vazut si de acolo nu mai conteaza ce se intamla astea sunt detaliile care v ar ajuta sa va amintiti despre ce film este vorba,

Multumesc mult celor care raspund chiar daca nu raspund corect

Răspuns Câştigător
| Dana1903 a răspuns:

Sleepers se numeşte.

| grgdlk explică (pentru Dana1903):

Pana nu am vazut trailerul pe youtube nu am crezut sa fie asta, poate o sa razi dar m au trecut fiori cand am vazut ca e chiar filmul care l caut de atata timp, bravo, meriti 9999999999 de fundite si mii de multumiri din partea mea ai fost la inaltime nici nu stiu cum sa ti multumesc, m ai ajutat foarte mult gandeste te ca il caut de vreo 2 anin si n aveam nici cea mai mica idee ca se numeste asta, ai fost GENIALA

1 răspuns: