Eu nu as merge pe premiza asta și aș învața și ce-a picat cu un an în urmă.
Uite, un exemplu este O scrisoare pierduta care o picat 2 ani la rând,deci eu nu as fi așa sigur.
Mai bine tai de pe lista ce e cu adevărat opțional, dar Baltagul(asta am auzit că a picat) poate cădea cu lejeritate și anul asta ori în vara, ori în toamna, așa că repet, nu aș fi așa sigur!
Bafta!
Buna.Invata tot ce trebuie, altfel e posibil sa ai parte de surprize extrem de neplacute.Gasesti inclusiv pe Youtube materiale care sa te ajute (Psihotrop, ZaiaBAC). Spor la invatat.
Invata tot ca asa m-am mizat si eu si toata lumea lasa ca nu pica si am luat 6.70 la romana fara subiectul 3, e mai mult de munca dar merita.
Poate pica aceeași opera ani la rând și pentru a nu fi surprins/ă de subiect eu zic sa le înveți pe toate deoarece nu exista o regula anume după care ar trebui sa te ghidezi. Eu știam ca se extrage un bilet in dimineața examenului unde este scris numele operei, deci pe fiecare bilet este o opera care a mai fost data și in anii trecuți sau nu, de exemplu drama "Iona" pe care mulți nu o învață, dar și aceasta are șanse sa pice pentru ca și ea se afla pe un bilet.
OhGodWhy întreabă:
anonim_4396 întreabă: