anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Ce ar trebui sa fac cand cineva de la mine din liceu nu imi accepta cererea de prietenie pe facebook?

Răspuns Câştigător
| teoul a răspuns:

Cred ca ar trebui sa nu iti pese. Facebook nu este de cat un o pacaleala cand vine de vorba de socializare.
El te face sa crezi ca socializezi pe cand tu devii din ce in ce mai retras pe cat stai mai mult pe el si in plus pierzi si mult timp.
Eu personal as discuta personal problema cu persoana respectiva si nu as folosi mijloace virtuale de comunicare.
Daca e vorba de o fata sa stii ca ele considera in general o lasitate sa discuti cu ele pe Facebook sau Messenger. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea personal.
Eu asa fac.

6 răspunsuri:
| ovidius a răspuns:

Să îţi vezi mai departe de viaţa ta?
Facebook-ul nu cred că ne defineşte în relaţiile sociale...

| AnneღU a răspuns:

Sa il intrebi pur si simplu de ce nu o face tongue Daca nu, las-o balta...ce crezi ca ai avea de castigat daca e in lista ta de "prieteni" dar totusi te ignora?!

| Bianca306 a răspuns:

Poate l-ai suparat cu ceva?

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Asta e, intreabăl de ce nu ți-a răspuns la cerere și dacă nu prea vorbiți, poate îi iești antimaptic/a sau îi ie indiferent de tine

| adrianoadyyy a răspuns:

Persoanei care nu mi-a dat accept nu i-am facut nimic, de fapt nu cred ca am vb vreodata cu ea.Deci care ar putea fi motivul?

| JoeTPU a răspuns:

Nu accepta, nu-l baga in seama, nu meritawinking