Buna ei o petrecere in pijamale este destul de greu de organizat. In primul rand daca vin si baieti nu mai puteti sa faceti lucruri de fete asa ca le puteti inlcui cu jocuri cum ar fi twister sau adevar sau provocare sau chiar un joc de carti numit whist daca nu sunteti mai mult de 8(gasesti regulile pe net si crede-ma este foarte distractiv). De asemenea daca nu vi se pare prea imatur puteti sa faceti farse la telefon(dar nu clasicele farse cu "va merge frigiderul?" ci mai complexe) Aaa si ai grija sa fie un film foarte de groaza cum ar fi " Camera 409"(nu mai stiu sigur daca asa se chema) sau altele pe care la gasesti pe net. Dar daca sunteti doar fete atunci mai bine nu v-ati uita la filme de groaza ( iti spun din proprie experienta) dar ati putea sa faceti alte chestii precum sa va machiati si chiar sa barfiti pe toata lumea. De asemenea puteti sa faceti poze si inca puteti sa incercati jocurile de mai sus. Sper ca te-am ajutat si distractie placuta
Off, imaginatia asta.
Puteti face karaoke, sa gatiti ceva (yummy, clatite), sa va machiati, va prefaceti ca sunteti modele cunoscute si va imbracati in hainele de prin sifonier, iar cineva dintre voi e juriul si da note. Va faceti la par, va uitati la videouri amuzante pe youtube, vorbiti cu strainii pe omeagle.
Va machiati una pe alta legate la ochi.
Cumparativa struguri si aruncat cate o boaba in sus si prindeti-o cu gura.
Uitati-va in reviste.
Mancat popcorn.
Va faceti unghiile.
Sunt 10000 de chestii de facut.
Sper ca te-am ajutat!
Bafta!
Poti sa cumperi niste balane si sa vi le legati de piciare si sa vi-le spargeti una la alta sau sa v-a machiati una pe alta legate la chii sa va uitati la filme de groaza sa comandati pizza sa va face-ti poze sa v-a distrati sa dansati is ffff multe chestii de facut sa va jucati pe pc... Funda?
Dansati
gatiti ceva de ex pizza sau alt ceva
va machiati
faceti farse la telefon
jucati jocuri distractive