| flufita a întrebat:

Buna TPU! Ce as putea sa fac sa ma impac cu faptul ca anumiti oameni la un moment dat trebuie sa plece din viata mea desi nu vreau asta? Ma atasez foarte mult de persoane si recent am realizat faptul ca trebuie sa am suficient respect pentru mine incat sa renunt la o prietenie la care tineam foarte mult si sa nu implor acea persoana sa ramana. E greu deoarece aceasta distantare nu e "naturala" si cu timpul sa zic asa ( de exemplu cum e cu fosti colegi de gimnaziu cu care nu mai vorbesc din motive evidente- merg la alte licee etc). E vorba de faptul ca acea persoana a zis ceva ce m-a deranjat foarte tare, si ne am mai certat o data din o chestie asemanatoare si nu am vorbit x saptamani. Stia de data trecuta ca acel lucru ma deranjeaza tare si ca daca isi cere scuze ar fi totul ok dar n a facut o. Si dupa 3 luni (acum) a dat semne de viata, desi imediat dupa faza aia ii trimiteam reel uri si ii ziceam "ba hai sa vorbim mi e dor de tine" si ma lasa in seen. Eu de ce sa fiu proasta sa ii raspund acum? Mi se pare aiurea rau si simt ca ar trebui sa renunt. Dar nu stiu de unde faza asta ca totul era asa bine si sincer dupa Dumnezeu persoana asta ma cunoaste cel mai bine. Mi e greu sa renunt la ea, conversatii cu ea faceau parte din rutina zilnica mai mult de un an si relatam la atatea lucruri, chestii din copilarie etc, am impartasit atatea ganduri si ne am ajutat cu multe. M am atasat foarte, foarte tare desi a fost "doar" o prietenie online dar oricum era vorba sa ne vedem in viitor (vreau sa fac facultatea in acel oras).