Despre ce atasare vorbesti, odata ce din ce povestesti aici se pare ca esti extrem de usor detasata daca esti foarte capabil sa nu dai un semn de viata 3 luni de zile... deci este taman pe dos, total incapabila sa te atasezi de cineva, fiindca ai demonstrat asta.
El nu a dat semne de viata nu eu..eu incercat sa vorbim si tot ma lasa in seen si a dat semne dupa 3 luni
Inca ceva ce trebuie sa stii: oamenii nu se schimba niciodata, indiferent cat promit, indiferent cat se prefac, tot devin aceeasi cand se simt confortabil, fiindca este imposibil sa se schimbe.
Asa si cu prietena ta, care te-a suparat odata si nu ai vorbit multe saptamani, v-ati impacat dupa care iar a facut aceeasi chestie si iar te-a suparat. si iata, nu vorbiti de 3 luni, asa ca, acea persoana de care tu doar crezi ca te-ai atasat, nu are nici in clin sau maneca cu atasatul tau, dovedind ca nu-i interesata sa-ti fie prietena buna si nici apropiata tie, odata ce constant face greseli care te supara.
Asemenea oameni nu-ti vor fi niciodata prieteni, fiindca nu au nici un inters sa-ti faca tie pe plac, nu lor.
Da, dar nu inteleg de ce a fost faza asta. Ca totul era perfect si eram foarte aproapiati si m-a sustinut in multe lucruri
Dupa cum spuneam, cred ca doar in imginatia ta erati apropiati, ca-n realitate nu a fost niciodata asa si ti-a dovedit nu odata, ci de doua ori, repetand aceeasi situatie, de aceia sunteti inca suparati, de peste 3 luni...