Depinde ce îi place. Nu te rezuma la cadouri scumpe, sunt fată şi ştiu ce zic. La prima întâlnire ar fi foarte drăguţ să îi cumperi un buchet de trandafiri şi să îi cumperi o cutie cu bomboane de ciocolată (de care gust îi plac ei). O să o surprinzi! Un cadou făcut din inimă este mult mai apreciat.
Îţi urez succes şi să vă ţină mult!
Salut! Asa cum a zis si Criss, nu este nevoie de ceva scump, ci doar de ceva mic, simbolic.
Ii poti lua ceva dulce (bomboane de ciocolata daca stii ca ii plac si ca nu este alergica...), un buchet frumos de flori (daca stii ca-i plac anumite flori atunci iei acel tip de flori daca nu atunci iei trandafiri, 3 trandafiri galbeni cred ca ar fi draguti sau mai multi, nu zice nimeni "nu" insa banuiesc ca ai si tu un buget)
Daca vrei ceva scump atunci poti sa-i iei o bratara frumoasa, un lantisor dar eu unul zic sa nu faci asta de la prima intalnire. Asteapta sa va cunoasteti un pic... dupa poti lua in considerare ideea de ai face un cadou mai scump.
Bafta!
Eu că e puţin exagerat un buchet de trandafiri. Este suficient un trandafir sau o ciocolată. În fond, nu contează cadoul în sine, ci gestul. Dacă e ceva prea exagerat zice după că te dai mare, trebuie să îi dai ceva mic şi simbolic. Ţin minte că iubitul meu venise la mine cu o zambilă albă(pentru că mie nu îmi plac trandafirii şi a ţinut el minte că florile mele preferate sunt zambilele albe) şi ciocolata mea preferată, cu alune şi mi-a spus că am apărut în viaţa lui şi am făcut-o să înflorească şi că sunt cea mai dulce fată pe care o cunoaşte şi este dependent de mine. A fost drăguţ.
Eu spun sa-i faci u cadou simbolic, ofera-i niste flori, un ursulet de plus, 2 bilete la un file. Nu e cazul sa cheltui prea multi bani, doar ofera-i cava care o face sa creada ca tii la ea.
Idkrjek întreabă: