Mie mi-a placut mult "Romanul adolescentului miop" de M. Eliade
Ai mai putea sa incerci: Marile sperante de Charles Dickens, Marele Nate intaiul intre pusti, Ratiune si simtire, Panza de paianjen-Cella Serghi, Pe aripile vantului-Margaret Mitchell.
Cartile recomandate de tine n-au nicio legatura cu ce am cerut eu.
Citeste cu atentie!
David Copperfield este scrisa de Charles Dickens.La fel si Marile Sperante, ceea ce inseamna ca sunt asemanatoare, fiind scrise de acelasi autor.
Nu o sa stau sa iti descriu fiecare carte, dar sa stii si tu ca este bine sa citesti orice iti cade in mana, fiindca din fiecare carte tragi cate o invatatura.Credeam ca stii deja asta.
Am sa schimb un pic proverbul si am sa-ti spun sa nu judeci o carte dupa nume! Nu stii ce ascunde acel titlu.
Cica daca is scrise de acelasi autor is asemanatoare. Asta-i buna! Un autor poate scrie mai multe carti, fiecare cu o tema anume.
Se pare ca,cu tine trebuie sa vorbesc numai cu subiect si predicat.
In fine, cand am scris ca sunt asemanatoare, ma refeream la faptul ca autorul se bazeaza la fel de mult pe descrierea trairilor personajului si a vietii sale zbuciumate.
Oricum, din partea mea poti face bors, cum s-ar spune! Eu nu iti bag nicio carte pe gat.
Si pana la urma de unde stii tu ca n-au nicio legatura? Le-ai citit?
Cartea David Copperfield am citit-o. In legatura cu Marile sperante, am citit un rezumat.
Felicitari daca asa citesti tu cartile si crezi ca "le cunosti"!
Fiecare citeste ce-i place. Mai bine citesc carti de un anumit fel, decat sa fac ca majoritatea oamenilor, sa nu citesc niciodata.
natty1235 întreabă: