Eu stiu ceva despre o gaura neagra care a fost gasita (descoperita) in apropierea pamantului(la doar cateva milioane de ani lumina), care 'merge' prin univers foarte repede, si in cativa ani ar putea ajunge prea aproape de pamant, incat...il va inghiti.
desigur, sunt mai multe variante.
unii spun ca sfarsitul lumii va fi atunci cand soarele va exploda, adica peste cel putin 2 milioane de ani
daca vei intreba un.om de stiinta, va avea diferite opinii(cand va exploda soarele, cand vom fii invadati de extraterestrii, cand ne va inghitii gaura neagra, etc), dar, daca vei intreba pe cineva care este de acord cu teoria creationista, iti va spune ca doar atunci cand va dori dumnezeu.
astea le stiu eu daca tu consideri ceva.interesant din ceea ce ti.am spus... pls
fundita?
Eu nu cred ca o sa fie sfarsitul lumii in 2012! de fapt nu poate nimeni sa prezica asa ceva! Stai linistita
Sfarsitul lumii a fost mentionat in biblie, mai exact un intreg capitol. sfrsitul lumii este cunoscut doar de dumnezeu si doar de el. Astia care pretind ca stiu cand e sunt niste mincinosi ordinari. Dumnezeu poate ne dea sfarsitul lumii maine. de exemplu unii au spun ca o sa fie in 2000. am murit? nu prea cred
Poti intelege ce vri din asta
LolitaHaze întreabă:
comansorin întreabă:
Costin2202 întreabă: