Când îți spune că de 3 zile nu l-ai căutat, de ce nu-l întrebi el de ce nu te-a căutat pe tine?
Buna multumesc pentru raspuns exact asta l-am intrebat si mi-a zis ee da ca tu nu ma suni din orgoliu ai orgoliu mai mare decat al unui barbat i-am zis ca de asa barbat orgolios nu am nevoie.cred ca e prea plin de el ii place sa fie el fetita in relatie
Nasol.
Caracter urât, principii ciudate, lipsit de empatie... acum, ești singura care hotărăște dacă vrei așa ceva lângă tine.
Asa cred si eu ms pentru raspuns.dar de ce ma urmareste peste tot oare? mi-a mai zis tot timpul ca eu nu l plac oare nu e chestia ca el voia sa vada prin asta daca il plac sau nu
Ai intuit bine tu, e dintre cei carora le place sa fie cautati, vrea sa fie el in pozitia dominanta in raport cu tine, iar daca "indraznesti" sa nu-i pici la picioare, e foarte ofensat. Ignora-l, cauta-ti pe altul.
Cred că ar trebui să îi cominici ce te deranjează și dacă el este deschis să schimbe ceva atunci mai dăi o șansă, dar dacă nu vrea să facă nimic în privința asta, atunci despartă-te de el.