| Ralucaralucasonia a întrebat:

Buna TPU, ce credeti despre situatia mea? Baiatul cu care sunt in cunoastere nu scrie el primul iar dupa 3 zile cand ii scriu eu el imi zice de 3 zile nu l-am cautat, nu mi se pare normal ca un barbat sa fie asa sensibil sa astepte ca o fetita sa fie cautat. Eu ca si fata la inceput de relatie l-am acceptat, i-am raspuns mereu, i-am si scris eu prima dar...ce credeti...

8 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Când îți spune că de 3 zile nu l-ai căutat, de ce nu-l întrebi el de ce nu te-a căutat pe tine?

| Ralucaralucasonia explică (pentru Hammurabi):

Buna multumesc pentru raspuns exact asta l-am intrebat si mi-a zis ee da ca tu nu ma suni din orgoliu ai orgoliu mai mare decat al unui barbat i-am zis ca de asa barbat orgolios nu am nevoie.cred ca e prea plin de el ii place sa fie el fetita in relatie

| Hammurabi a răspuns (pentru Ralucaralucasonia):

Nasol.
Caracter urât, principii ciudate, lipsit de empatie... acum, ești singura care hotărăște dacă vrei așa ceva lângă tine.

| wildthing a răspuns:

Nu e foarte interesat de tine.

| Ralucaralucasonia explică (pentru wildthing):

Asa cred si eu ms pentru raspuns.dar de ce ma urmareste peste tot oare? mi-a mai zis tot timpul ca eu nu l plac oare nu e chestia ca el voia sa vada prin asta daca il plac sau nu

| wildthing a răspuns (pentru Ralucaralucasonia):

Ai intuit bine tu, e dintre cei carora le place sa fie cautati, vrea sa fie el in pozitia dominanta in raport cu tine, iar daca "indraznesti" sa nu-i pici la picioare, e foarte ofensat. Ignora-l, cauta-ti pe altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil nu îi trezesti interesul suficient de mult pentru a menține o conversatie. Încearcă sa fi mai comunicativa, sa îl descoperi, și sa ii acaparezi atenția intr-un mod plăcut și atractiv

| Mara6392 a răspuns:

Cred că ar trebui să îi cominici ce te deranjează și dacă el este deschis să schimbe ceva atunci mai dăi o șansă, dar dacă nu vrea să facă nimic în privința asta, atunci despartă-te de el.