Eu fac 17 ani peste vreo 6 luni. Pai ce activități...citesc cărți, pentru că-mi place enorm să citesc, pe net stau câteva ore pe zi(știu, e mult, dar asta e!), cu prietenii nu prea ies, decât foarte rar...plimbă-te, mergi la concerte, fă ceva util.
Nu sunt eu prea experimentata in asta, dar serios.
O singura viata are omul, ar trebui sa faca cele mai trasnite lucruri, in special la 17 ani. Gandeste-te ca oricum mori, si atunci cand mori, oamenii sa spuna: "Oh, acel tip care a facut chestia aia marfa? O, da, saracul!"
Sunt persoane carora li se spune, dupa moarte "A...si ce daca?"
Eu vreau sa fiu una din persoanele din primul exemplu.
Cred ca la 17 ani ar trebui sa... bei cu prietenii, sigur, regulat si cu masura, poate si un fum-doua de distractie, dar nu dependent. Nu prea conteaza notele, desi conteaza viitorul tau.
Prietenii sunt necesari, daca cineva te va trada, sa stii ca altcineva este langa tine sa spuna "Ai dreptate, asa e".
Familia este si ea importanta, eu spun ca trebuie sa incepem din timp, de aceea la 25 de ani vreau sa fiu maritata, la casa mea SI cu un copil, poate chiar 2.
Nu e bine sa ti-o iei in cap cu fetele. Ajunge una serioasa. ^^
In concluzie, "distractie cu masura" ar fi cuvintele care definesc 17 ani, din punctul meu de vedere.
Ar trebui sa ti petreci timpul cu prietenii, pentru ca mai tarziu poate o s o luati pe drumuri diferite si s ar putea sa nu i mai ai deloc>
anonim_4396 întreabă: