Si eu am un concurs! Dar de obicei nu sunt premii care se livreaza sau in bani. Eu dau premiu o diploma virtuala. Sau alti dau 100 comuri la profil, fives, comuri fotografi.
Alti sunt care dau premii care se trimit. Am vazut un concurs care era sponsorizat si dadea premii de make up...
Concursul de miss pe hi5, este ceva de plictiseala.
Da la fiecare concurs exista o anumita varsta de participare care este scrisa in regulament.
La concursul meu este de la 12 ani in sus.
Si nu nu exista doar locul 1. Exista :
Locul 1
Locul 2
Locul 3
Mentiunea 1
Mentiunea 2
Mentiunea 3
Majoritatea dau si :
Premiu pentru originalitate, Premiu de egalitate...
Pai trebuii sa ii spui adresa si prin posta daca este concurs cu premii adevarate.
La concurs sunt mai multe editi.
Sa spunem editia Best Make up
Best edit
Poza simpla... etc.
In care tu trebuie sa dai o poza care sa fie in ton cu editia.
Sa zicem la editia Best make up trebuie sa dai o poza in care
esti machiata.
Notele pot incepe de la 1 la 10, la altelele de la 4 depinde de concurs.
Sau la unele este in care dai vot si non vot!
daca vrei sa te inscri si tu :
http://concursfbf2011.hi5.com
id: printesa_din_miere_2010
Nu stiu nici eu prea bine cum sta treaba dar din cate am vazut concursul e in felul urmator:
Cineva deschide un cont pe hi5, da anunt pe unde poate chiar si pe TPU am vazut anunturi, cum ca a inceput concursul miss nu stiu ce pe hi5, cine vrea sa se inscrie sa apeleze la id-ul...
Apelezi la id-ul... ii dai poza care vrei sa ti-o posteze pe hi5. Apoi tu incepi si intinzi prin toata lista de mess link-ul hi5-ului unde ti-a fost postata poza pentru a te vota.Fiecare iti ofera note.Notele se aduna iar cine are puctajul cel mai mare iese miss.Cam asta e!
eumihaela9999 întreabă: