| Zmeura a întrebat:

Buna TPU ce faceti? Am o mica problema plac un baiat foarte mult si el ma place niste preteni iau facut o farsa si au intrebat daca ma place si el a zis ca da iar peste 2 zile a inceput sa se dea la una crying numai stiu ce sa cred.

6 răspunsuri:
| Bianca_3626 a răspuns:

Pai daca a zis ca da, exista posibilitatea de a fi zis asa la ''misto''. Baietii trebuie pusi in aceaiasi oala, pentru ca toti sunt la fel.
Poate te place, dar asta in cel mai bun caz.Eu cred ca ar avea destul curaj sa te intrebe daca vrei sa fi cu el.
Dar ca sa stai mai linistita, de ce nu-l intrebi tu.Invetezi o problema pe care sa o discutati si il invititi la un suc.Asa ati putea sa comunicati si sa va descoperiti pasiuni comune.
Succes si ai incredere in tine.

| Amrita a răspuns:

Buna kira. Pai exista mai multe variante. una ar fi ca nu vrea sa se lase usor.sa nu creada ca e o tinta asa de usoara.Sau poate ca atunci cand l-au intrebat prietenii s-a simtit constrans si a spus "Da". Mai bine vorbesti cu el ca sa afli adevarul...

| Zmeura explică:

Pai Kinder Joy era de fata si cea mai buna pr si nu mar minti chiar asa.

| Zmeura explică:

A da in ale 2 zile nu ne-a vazut

| Drauzy a răspuns:

Poate a luat-o drept o gluma sau poate tu erai de fata cand i s-a facut gluma aceasta si in alea 2 zile nu ai dat nici un semnal care sa ii arate ca si tie iti place de el. acum nu mai vad rostul intrebari " vrei sa fii cu mine " sau restul replicilor - incerci sa te dai pe langa ea si daca vezi ca accepta si nu fuge totul e ok si poti sa avansezi mai mult.
Incearca sa vorbesti cu el unora nu le place sa se increada in "posta"(persoane trimise sa tina locul tau) si vor sa vada un pic de curaj.
Succes

| SweetCherry a răspuns:

Asa is baietii. Vrea sa te faca geloasa. Sa nu bagi mana in foc pentru un baiat ca nu se merita si mie mi s-a intamplat exact la fel. Eu zic mai intai sa-l cunosti mai bine sa stii cine e el de fapt.