Deja m-am obisnuit cu fanteziile lor sexuale.Ar trebui sa le spuna parintii povestea cu barza pana la 18 ani
De vazut le vede toata lumea fara sa vrea.Stupide e un alint pentru tipul ala de intrebari dar astia sunt copii intr-o buna masura si nu prea e de facut nimic. E un site liber unde fiecare posteaza ce vrea la urma urmei. Ce se poate face eventual raporta intrebarea cu caracter irelevant.Bafta!
Parerea mea este ca 75% din intrebarile tampite sunt puse cu buna stiinta de useri care au mai multe conturi si care-si bat joc de lume! Trebuiesc evitate sau raportate!
Nu sunt pe bune intrebarile alea, sunt la caterinca puse de niste persoane cu prea mult timp liber si prea multa imaginatie.
Sunt puse in bataie de joc.
se plictisesc.
sau nu sunt intregi la minte.
sincer, cand vad asemenea intrebari, imi piere cheful.
si ies de pe TPU.
o sa ajunga de rahat site'ul daca ADMINII nu vor lua nicio masura.
Ma bucur ca ai pus aceasta intrebare. De foarte multe ori am vrut sa raspund intr-un mod care sa dea peste nas dar ulterior m-am razgandit. Asta este. Cel imi bine ar fi sa evitam acele intrebari. Mie personal imi provoaca o stare de nervi de abia ma abtin sa nu comentez. Sunt intrebari de-a dreptul stupide. Nu le dati importanta sau oferiti raspunsuri care sa-i usture
Unele intrebari sunt amuzante, dar pe de-o parte e o tampenie sa pui asa intrebari
Andrei67y5 întreabă: