| Stefii needs somebody to looooove. xD a întrebat:

happy
Ce faceti?
Nu, chiar nu ma intereseaza.
Deci, am ascuns un folder de poze.Adica numai apare cand intru in folderul ' POZE'. Acum, bine. L-am ascuns, nu-l mai vede nimeni.NIMENI.Nici macar eu numai pot sa-l vad, pentru ca nu stiu cum sa-l fac din nou vizibil.
Deci sper ca ma puteti ajutaa! not worthy

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Întră în my documents sau unde aveai tu pozele respective şi vezi că ai deasupra tools –folder options- view – si daca te uiti ai o lista acolo unde scrie : Hidden files and folders. Bifează Show hidden files and folders. Aşa le vezi. Dacă vrei să apară din nou ascunse dai click pe do not show hidden files and folders.
Baftă!

7 răspunsuri:
| Boniboon a răspuns:

Am incercat si eu odata sa-l ascund, si cred ca am intrat unde nu trebuia.laughing Si dus a fost, l-am cautat ca disperata si nu l-am mai gasit. Deci cred ca ai facut acelasi lucru ca mine.

| Teo_6515 a răspuns:

Intri in folderul cu poze si sus, pe bara de meniuri, dai la tools. Selectezi "folder options" si dai la view. Aici, pe la mijloc apare scris "hidden files and folders". Bifezi "show hidden files and folders" si dai apply. Daca vrei sa il ascunzi la loc, faci la fel, doar ca bifezi "do not show hidden files and folders".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Control Panel->Folder Options->View->Hidden Files and Folders->Show hidden files and folders

| ladybird a răspuns:

Daca mai stii cum se numea folderul dai un search din STARTwinking ps: unde trebuie sa scrii locatia dai everywhere. succes

| paramore a răspuns:

Daca u ne intrebi ce facem si nici nu te intereseaza nici p mine nu ma intereseaza de intrebarea tayawn

| Stefii needs somebody to looooove. xD explică:

@ paramore. Draga, uite.Sa zicem ca-mi pasa. Ce faci?batting eyelashes
Si oricum intrebarea nu era pusa ca sa stiu ce faceti voi.Si ZAU ca ma simt foarte prost acum ca nu iti pasa de intrebarea mea[MINT]. Deci mai bine te abtii.winking

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Nu,paramore are dreptate! De ce ne mai intrebi ce facem si apoi nu te mai intereseaza!? Mai bine nu ne mai intrebi, oricum nu imi pasa de intrebarea ta! Nu imi pasa