| trixie13 a întrebat:

Ce faceti? Problema mea e urmatoarea...cand vine vacanta vreau sa invit doua prietene sa facem o petrecere in pijamale.Nu vreau sa dormim toata noaptea. Ce am putea face? Adica una din prietenele mele e cantareata, iar cealalta e actrita/cantareata. Ce am putea face. Mie nu imi merge asa bine compul si na...nu pot sa ma uit la filme pe el sau sa ascult muzica, In rest am dvd si home cinema care e foartre >tare:X:Ce putem face? Dau fundita la un raspuns care ma ajuta. Ce sa gatesc pentru seara aia/Ce muzica. Spuneti'mi filme, spuneti'mi cum ati organiza voi petrecerea de la venirea de la ora 8-9 pana la plecarea de la 10-11.Cu tot. Cea mai tare petrecere primeste fundita.:*

Răspuns Câştigător
| kiss a răspuns:

Venirea la 8 thinking hmmm...
va aprovizionati cu droguri ( chipsuri, alune, cola, bomboane laughing ), nu uitati pijamalele, foarte important, toata lumea-n pijamale laughing daca ai home cinema e f tare, prietenele tale pot face niste dvd uri cu filme ( cel mai bine merg comediile, doar vreti o atmosfera vesela) puteti face karaoke, daca tot fetele canta big grin...in general la petreceri de genul asta, intre fete, este un moment cand incep sa povesteasca tot felul de intamplari amuzante, puteti sa incercati si voi in timp ce va faceti unghiile sau va puneti o masca pe fata, ca doar e o seara a fetelor nu? trebuie sa fiti dragute big grin.
nu lasati nimic sa va strice seara, telefoanele inchise, mess inchis, e seara voastra si orice apel ii va schimba cursul. mai sunt joculetele astea gen "adevar sau provocare" la care razi copioshee hee
imi amintesc ca si eu am facut asa o seara, insa la un moment dat am stins luminile si am pus lumanari toata camera... aveti grija sa nu ardeti ceva laughing daca va ganditi la lumanari...sau instalatii de pom, lumina aia *** da o atmosfera calda si placuta. hmmm cam asta-i, aaaa uitam, neaparat camera foto, trebuie sa imortalizati toate evenimentele amuzante cum ar fi varsat suc pe pat, fetele voastre cu masca, chesii de genul. cel mai important e sa va simtiti bine, sa va distrati big grin sa mi povestesti si mie cum a fost, have fun :*

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filme : psycho (de groaza), nevasta cu imprumut (comedie). Mancare: puteti gati impreuna niste eclere care se fac foarte usor.Muzica: Muzica ritmata care sa va faca sa uitati de probleme.Cum as organiza eu? La inceput as pune de mancare sar nu mult, apoi facut parul,apoi film comedie,
Facut eclere, poze/filmultete, apoi film de groaza.bataie cu perne, dupa jocultete, ascultat muzica si cam atat