Heii asa sunt si eu acelasi comportament il am incearca sa ii explici cum esti tu de fapt daca vrea sa inteleaha e ok daca nu ii poti spune ca tu nu te poti schimba ca asa esti tu si cine te place te place asa cum esti cu adevarat bafta:*
Bună.
Şi tu de ce nu îi spui cum te simţi? Sau de ce nu îi explici că nu poţi sta doar cu el şi mai ai nevoie şi de prieteni. Eu una îţi sugerez să fii cât mai cinstită cu el, şi să spui pe nume lucrurilor, fără ocolişuri; că nu-ţi place să te simţi ţinută în lesă, că prietenii tăi sunt de încredere şi îi ştii de mult timp şi altceva ce te deranjează. Ascultă şi părerea lui puţin, deşi ştiu cât e de greu când eşti foarte încăpăţânată. .
Şi la faza cu simpatia, aşa a început şi la mine, era doar drăguţ, şi acum suntem împreună şi el e prima mea dragoste. ^^. Bine, acum nu ştiu ce simţi tu, însă dacă eşti dispusă şi dacă el merită, ai putea să-i dai o şansă. Şi băieţii nu au încredere mai niciodată în fete ( spun asta din proprie experienţă ). Dacă e gelos, îi pasă.
O zi bună să ai şi baftă la discuţia cu prietenul!
Cel mai bine ar fi să vorbiți în liniște când sunteți amândoi mai calmi și nu stresați. Vorbiți cu calm și încercați să ajungeți undeva la media ideilor amândurora.
Ștefan2222222222222222222222222... întreabă: