Bună.
Nu se dă cu fond de ten pe o piele bolnavă, astupă porii și de aici apar și multe coșuri, atenție!
Aplică pe tenul spălat cu ceai de mușețel o mască pe bază de acid salicilic, un tonic antiseptic care vine în contact prin tamponare și apoi tinctură de propolis aplicat pe fiecare coșuleț (este indicat seara, înainte de culcare).
Trebuie, de asemenea să mai ai și un pic de răbdare dacă te mai afli și la pubertate deoarece este o explozie hormonală.
Pa, pa.
Foloseste spirt sanitar dimineata dupa ce te speli si noaptea inainte de culcare.
Buna.
-incearca mastile cu argila.
-Clean&Clear (era o crema,o folosea o colega mai acum cateva luni tot impotriva cosurilor)
-si cauta creme/masti care contin acid salicilic (cu rol in exfoliere), zinc (calmeaza tenul) si ulei de arbore de ceai (antibacterian).
-Zineryt (solutie)
-Clearskin
-Skinoren Gel
si evita sucurile acidulate cum ar fi pepsi/cola. chiar daca nu ti se pare ca au asa mare efect asupra tenului, chiar au :p
O sa iti dau un raspuns destul de dezgustator , uimitor si totusi serios si folositor
natural exista URINA serios
iar cumparat, exista Zinerit
Masca nu stiu sa iti recomand, dar fond de ten ar trebui sa iti ei pentru ten acneic, pentru adolescenti sau pentru ten gras si mixt, fondul de ten protejeaza tenul in potriva prafului fumului etc, ai putea sa il folosesti macar cand iesi in oras si e f cald sau cand iesi in club, in plus pe timp de zi poti sa iti aplici pudra de talc pe fata, cu o bucatica de vata sau tampon demachiant, dar in strat subtire
Pai se gaseste in comert chiar si in farmacii crema de fata cu galbenele...asta sigur te va ajuta si eu am trecut prin asta si inca mai trec eu am folosit crema aceasta si ma iritam de la ea din cauza asta am fost la dermatalog si mi-a zis ca am tenul foarte sensibil si din cauza asta m-am iritat(si sa nu uit el a zis ca, crema asta este foarte buna)... fundita!
Multumesc mult de ajutor o sa incerc tot ce mi-ati spus sper sa functioneze... App FreddieMercury nu am nevoie de privatul taueu vorbeam serios in intrebare...nu am chef de mistoul tau mersi tuturor mai astept sfaturi
Iti recomand eu un tratament 100% natural, dar pentru asta bineinteles ca trebuie sa ma intrebi in privat. Ha... ha. *the simpsons style*