| YukiLove a întrebat:

Ce mai faceti? Am o intrebare importanta pe care vreau sa v-o pun, asa ca va rog acordati-mi putin din atentia voastra, multumesc mult.
Daca ati vrea sa cititi o poveste de dragoste, cum ati vrea sa fie povestea, continutul acesteia, dar sfarsitul cum ati vrea sa fie, happy end, sau drama? Cum ati vrea sa fie personajele implicate, baiatul, de exemplu cum ar fi? Dar fata? Va rog frumos, imi puteti spune? Dau fundita, promit! happy

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai as vrea ca sfarsitul sa fie drama laughing, m-am saturat de finaluri fericite. As vrea ca baiatul sa fie romantic,sa ii arate oricand fetei ca tine la ea,sa se comporte amandoi ca niste copii, sa se bucure de fiecare clipa petrecuta impreuna, sa faca toate nebuniile posibile. Asa, fata vreau sa fie genul de tipa care nu se lasa usor de cucerit, care ii ia la misto pe toti baietii doar ca sa nu sufere ea. thinking

1 răspuns:
| DarkRoses a răspuns:

Sange Satanic-Cristina Nemerovschi.Are cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care am citit.o vreodata, cu un metalist drogat, bisexual, iubitul lui, of course si iubita.big grin :X:X