Deci, nu-ti pot aproba ca va functiona peste noapte dar, isi va face efectul incet... deci, cand ai sunci trebuie sa bei muuulta apa, cap 2 litrii de apa, dar nu mai mult! 2 litrii e cel mai bine, bun, si, o sa simti dupa cateva zile ca se inmoaie sunca pe tine... :-J nu-i nimic, e bine, continua cu belly dance si, daca ai timp seara, fa cate 5 ture de 70 de abdomene si, mai alearga din cand in cand dupa ce slabesti poti sa renunti la asa multa apa:* la toate prietenele mele le-am sugerat asta crede-ma daca vrei, daca nu, fa ce vrei
Draga, 2 litri juma is obligatorii tot timpu, 2 l nu ii muuuuuult, muuuuult ii 6-7 litri pentru o fata, nu 2 Doamne cum sa zici ca 2 is multi, tu cat bei? Juma de litru? 2 Litri nu-s deloc multi, eu 2 litri beau in 3-4 ore maxim. Pe zi, iarna beau pe putin 4-5 Litri, si asa ii normal, cu 2 litri pe zi fortezi prea tare rinichii. Da cu belly dance-u o sa rezolve ceva pentur ca se misca si in miscare consuma energie, da chestia cu 5 ture de 70 Abdomene pe langa ca te doare in draci muschi si cu antrenament daramite fara, nu rezolva nimic, pentru ca muschii se dezvolta sub burta deci nu rezolvi absolut deloc. Iar Lastknow, ti-am mai raspuns la alta intrebare similara cu asta. La dansu din buric aia ii principalu, un pierce lung care sa atarne peste buric si un pic 5-10 kg in plus, ca sa ai burtica si pe langa ca esti ( pentur 95% din baieti, restul is cocalari tampiti ) mai sexy asa, ai ce arata cand dasezi, cand dansezi din buric trebuie sa ai destula burtica sa se miste, altfel doar muschii care se misca si nu se vede nimic nu-i deloc interesant.
Mersi mult ca-mi raspunzi la intrebari dar nu te saturi sa scrii atita?
Nu. Ca-mi place sa va invat pe toate care sperati sa dati kg repede jos chiar si cand nu trebuie si cum nu trebuie. Si cateodata cand is plictisit ma apuca asa o "febra ". Intr pe mail si au intrebarile sau raspunsurile la rasp mele la rand si raspund. Si-mi place. Stai linistita acolo unde intreba o fata daca ne plac fetele mai plinutze sau ceva de genu am scris cat 2 mesaje de aici la un loc, pentru ca-mi place cateodata, siapoi cand vreau sa-m spun parerea, rar reusesc pe scurt. Daca te plictisesti sau n-ai chef i citi altdata mesajele ca tot aici or fi
Paii si eu am facut cura de slabire si am mancat o data pe zi foarte putin si am slabit in doua saptamani 5kg am renuntat la dulcurii, cipsuri.incearca.
Pai, a mers, dar te falmanzasti..si nu asta nu e bine ah, am uitat, sa nu mananci seara, draga Lasttoknow
E prostie sa nu mananci, si al fel de mareprostie sa nu mananci seara, in ziua de azi toti se culca pe la 11-12 pe putin, cum sa nu mananci dupa 6-7-8, ii aberatie, iti dai seama pana dimineata ( daca te scoli sa mananci ) pe putin 12 ore fara mancare, muuuult prea mult, ii prostie aia cu nemancatu seara. Toata ideea sta in metabolism, daca ala ii acelerat toata mancare se transforma in energie si nu se depunde nimic, daca metabolismu ti lenes te ingrasi repede. Nu tine catusi de putin de mancatu serii.
Ii cea mai mare prostie sa mananci odat ape zi. Tu nu te gandesti? mananci azi la 8 dim sa zicem si pana a doua zi la 8 nu mai mananci nimic? 24 Ore? Sincer acu, tu chiar esti incostienta? Ii cea mai mare aberatie ce faci tu, si nu mia recomanda, prostii din astea sincer la restul fetelor ca le bagi la propriu in spital. Intotdeauna cand slabest prin flamanzire corpu intra in stare de criza, si el fiind in criza consuma grasimea, dar tu cand mananci, chiar si un pic, el nestiind ca tu nu esti in pericol, nu iese din starea de criza, si tot ce mananci, depune ca grasime, ca daca mai incolo n-o sa mai mananci sa aiba de unde lua, si uite asa draga mea te ingrasi mai tare decat ai fost la inceput. Vb cu orice doctor exact asta o sa-ti spuna si o sa fie perfect de accord cu mine.
Liviuanonim întreabă: