| rares10 a întrebat:

ce parere aveti de mesajele :

atenţie! Aceasta nu este o glumă!

Citire sau mor în termen de 7 zile, de asemenea, de lectură doar mesajul inițial!

. Corinne ar muri după 7 zile de la acea zi...

Curând ea râs şi ignorate în întregime că link-ul şi a plecat!

Ultimele 7 zile, în noaptea de ziua a şaptea dormit liniştită şi paşnice, din cauza că link-ul deja dacă acesta a fost uitat!

Dar a doua zi dimineata, el a mers la apel ei pentru a patului mama ei spunându-i el a trebuit să merg la şcoală şi imediat a început tipete! Corinne a fost că ei terorizați oricine largă sticlă cu ochi încă!

Dacă nu doriţi ca să se întâmple această copie şi lipeşte acest text în cel puţin 15 diferite comentarii şi link-uri, deci blestemul de Corinne lovit altcineva!

Exemplu: Marco, un tip de la Napoli, care avea 13 ani ar nu copiaţi acest text şi exact 7 zile după ce a dispărut...Imi cer scuze, am primit si eu si imi e fricapuppy dog eyes.NU MA BANA TE ROOG, le-am gasit pe facebook cum o fost scris a asea le-am pus. funda

Răspuns Câştigător
| χƒяυмυѕιкαχ a răspuns:

Nu crede in el si eu am primit unul mai rau mama speriat de moarte si a pus exemple care erau adevarate si maam speriat de moarte nu am putut dormi dar nu itit fa griji nu e adevarat te pup si daca ai numarul celui acre ti l-a trimis trebuie sai scrii inapoi '' du-te-n mata '' si spune-i sa nu itit mai trimita as a ceva! te pup :*

3 răspunsuri:
| KaRy a răspuns:

Nici nu pot sa descifrez prea bine, dar sa mai si cred laughing

| Raizen69 a răspuns:

Niste tampeni facute de copii sa vada cat de prosti si creduli sunt ceilalti...
(Scuze de exprimare)

| rares10 explică:

Dar nu am primit, le-am gasit pe facbook, si nu mi-e fricawinking