Nu cred în aşa ceva cred doar în întâmplare. Cred că este doar o autoîncurajare dar nimic mai mult.
Îmi pare rău, sper că nu ţi-am stricat bunădispoziţia dar asta cred eu.
Te pup.
Nici eu nu sunt de acort..cred ca nu totul trebuie de lasat pe seama destinului ci daca vrei sa ai pe cineva sa lupti.)))
Nu cred in predestinare, in general. Sigur, exista coincidente, unele aproape incredibile, insa acestea sunt doar atat, simple coincidente. Daca doresti ceva, ar trebui sa faci in asa fel incat sa-l obtii prin propriile mijloace, nu sa-l lasi in voia unei asa-zise forte din afara ta.
Toata lumea ti-a zis un fel de nu.Eu am sa-ti spun da, exista karma, predestinarea.Eu cred pentru ca asa l-am cunoscut pe sotul meu, am ajuns la metrou exact cand usile s-au inchis, deci a trebuit sa-l astept pe urmatorul in care l-am intalnit pe el.Culmea e ca si lui i se intamplase aceeasi chestie, deci ceva mai mare decat noi a vrut ca in acea binecuvantata zi sa fim amandoi in acel metrou.Dar e drept ca destinul mai trebuie si ajutat, el a alergat dupa mine sa ma invite la o cafea, iar eu am acceptat! LOL, deci concluzia trage-o tu.