| Painy a întrebat:

Ce parere aveti despre homosexuali, lesbience si bisexuali?
Chiar daca nu fac parte din nici-o categorie, eu ii sustin. happy

Răspuns Câştigător
| Bylok a răspuns:

Fiecare cu preferintele lui...nu putem sa judecam pe cineva pentru ca are alte inclinatii sexuale sau orice altfel de lucruri mai putin obisnuite atata timp cat nu suntem in stare sa ne construim propria viatawinking

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca e doar un moft. LA adolescenta oricine trece prin "?" adica prin perioada in care se poate simti atras de cineva de sexul lui. Doar ca unii oameni iau ce simt atunci ca pe adevarata atractie. N-am nimic cu ei, dar nici nu-i simpatizez.

| ThePoet a răspuns:

Esti sau ii susti?

| Painy explică (pentru ThePoet):

" Chiar daca nu fac parte din nici-o categorie, eu ii sustin. " Ce e asa de greu de inteles din propozitia asta? Am spus ca nu sunt. Plus ca la varsta mea nu am inclinatii de genul.

| ThePoet a răspuns (pentru Painy):

Numa` nu te ambala, se intampla sa mai citesc si eu gresit.

| Painy explică (pentru ThePoet):

Hihi ^^ nu ma ambalez. Sunt prea calma astazi laughing. Plus ca toata lumea mai greseste ^^

| ThePoet a răspuns (pentru Painy):

Eu personal nu stiu ce sa spun, din cauza unor fantezii personale, am avut niste inclinatii de gen, dar nu am insistat asupra lor deoarece nu-mi permit principiile in care cred si pe care le sustin.

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Cu totul impotriva, nu-i suport si mi se pare anormal, oare ce o sa zica un copil mic cand o sa vada 2 barbati cum se saruta in mijlocul strazii.

| Painy explică (pentru theStraightEdgeSavior):

Si daca copil acela este al tau si in viitor el o sa aiba relatii de genul? Iar tu ca parinte ce o sa faci... ii dai cu piciorul?
Da, stiu. Un copil care vede asta se gandeste continuu la acel lucru dar ei se mai feresc de ochii lumi. ( Majoritatea fac asta )
Pana la urma, hai sa ne gandim impreuna... tot oameni sunt si ei, nu?

| kyara10 a răspuns:

Fiecare cu cel doare nu puteam sa judecam pe cineva doar ca e diferit de noi big grin ps: eu nu fac parte din nici-o categorie