Eu zic ca sunt bune, link-ul nu e bun
N-am luat eu, lua fratele meu, si oricum, pentru masa musculara ai nevoie de suplimente, altfel ar trebui sa mananci 20 de oua, 10 litri de lapte, 5 pui, 2 porci si o vaca, pe zi
Muschii se lasa cand te opresti din facut sport, nu de la suplimente. Ai grija sa nu iei steroizi
Produsele de la redis au o calitate destul de slaba. Cand termini, sa-ti cumperi si niste proteine adevarate ( dymatize, muscletech, etc. ) o sa observi o diferenta URIASA.
Si ce ai luat tu nu e "proteine", e un gainer, are cantitatea de carbohidrati DUBLA fata de proteine, genul asta de produs iei doar cand esti foarte slab.
Daca nu esti slab, ia proteine adevarate ( 80-90 % proteine pe portie ), adica un concentrat proteic.
Si inca ceva, daca faci sala in fiecare zi o sa ai progrse slabe, muschii se dezvolta in perioada de ODIHNA. In sportul asta mai mult NU inseamna mai bine, ci "mai intens" inseamna mai bine.
Baga si tu 3-4 sedinte / saptamana, eu cu 4 sedinte / saptamana am progresat si progresez in continuare mult mai bine decat obsedatii care se duc zilnic.