Mai bine stai linistit. De ce sa faci asa ceva? Vorbeste cu antrenorul de la sala. Te va ajuta. Bafta!
Cred ca nu mam facut inteles...mai ales ca am pus in paranteze.Eu ma refeream daca siteul redis.ro este de incredere.
Daca fac sala 1 ani cu suplimente, este cat 2 normali pentru. ca proteinele stimuleaza cresterea masei musculare.
De ce sa nu fie nevoie? cum sunt la fete sanii si fundu asa inseamna pentru baieti muschi.
Da, este de incredere, sunt o firma cunoscuta in Romania, sponsorizeaza sportivi, organizeaza evenimente, etc.
Daca stai in Bucuresti te poti duce direct la ei sa cumperi.
Dar vezi, ca 1 an cu suplimente nu e chiar cat 2 fara, si produsul ala are mai multi carbohidrati decat proteine.
Daca vrei neaparat redis, ia protwhey-r de la ei, e cel mai bun produs al lor pentru masa musculara.
Vezi ca si www.pronutrition.ro si www.nutritech.ro au produse bune, mai bune decat la redis.
Iar daca ai bani : www.megaproteine.ro -> acolo sunt cele mai bune produse, din import.
Ce inaltime/greutate ai?
Am avut 27 cm in brand si intro luna am facut 30 ...de luni-sambata faceam cate o jumate de ora pe zi si cu proteinele Super Mass-R
Eu am folosit suplimente de la Redis si pot spune ca am fost foarte multumit de ele, ce m-a fascinat este faptul ca suplimentele din gama Creatina sunt foarte bune chiar.Mie unul mi-a mers foarte bine cu FosfoCreatin-R, 90 de tablete la 19 lei.Iti recomand sa cumperi cu toata increderea,nu te mai lua dupa toti cei care spun "redis este o firma slaba", daca era o firma atat de slaba nu sponsoriza culturistii romani, nu avea o reclama atat de buna, in concluzie aceste vorbe le vezi de obicei pe site-urile care detin un magazin cu astfel de produse, sau sunt inconstienti de ce inseamna o firma.
Da? Ia incearca sa-ti cumperi o creatina adevarata si apoi sa observi diferenta
anonim_4396 întreabă: