| gessia198 a întrebat:

ce pot sa ac daca sora mea mai mare se poarta foarte urat cu mine si nu ma lasa acasa la nici-o prietena numai cateodata de para a fi ea mama mea
e pot sa faca ca sa nu mai fie asa de rea?

Răspuns Câştigător
| luminita1234 a răspuns:

Trebuie sa o intelegi si sa o asculti
Si daca faci dezordine sau lasi hainele la ea in camera trebuie sa le strangi inainte sa vina ea
Trebue sa stii ca nu numai prin lucruri bune trebuesa fi tratata ca atunci vei avea fite trebuie sa-i areti la ce te pricepi si cat de ascultatoare si buna estii
Sper ca ti-am fost de ajutor

9 răspunsuri:
| DenisaLorena a răspuns:

Sa-i castigi increderea, sa nu fi o pacoste pentru ea ci incearca sa-i fi alaturi, la fel ca o prietena, astfel ea va observa ca relatia dintre voi este mult mai buna si iti va acorda mai multa atentie.Nu pune presiune, s-ar putea sa o deranjeze si mai mult, insa nu uita ca sunteti surori si cu timpul veti deveni mai apropiate. Orice relatie are nevoie de atentie iar daca tu reusesti asta cu siguranta ea se va comporta cu tine mult mai frumos.

| TheFeeye a răspuns:

Pai cu cati ani e mai mare?
Cel mai bin spune-i mamei tale ce se intampla, doar nu o sa stai toata ziu in casa, si ea ce castiga pana la urma. Cere-i voie mamei tale, ca ea te-a facut. Intreab-o pe ea daca ai voie, si sora ta nu va mai avea ce sa iti faca.

Cel mai bine du-te si poarta o discutie cu sora ta, poate ti se pare penibil ce spun, dar doar incearca. spune-i ce ai pe suflet, si intreab-o de ce se poarta asa cu tine. Si daca nu poti recurge la a vorbi doar cu mama ta, cu sora-ta poarta-te cu indiferenta.
Noroc! laughing

| gessia198 explică (pentru TheFeeye):

Da da nu am de gand sa-i spun mamei ea are 20 de ai

| gessia198 explică (pentru DenisaLorena):

Mss de raspuns

| gessia198 explică (pentru TheFeeye):

Vreau sa spun ca sora mea are 20 de ani

| ğözde a răspuns:

De ce se poarta asa cu tine? I-ai facut ceva care sa o supere?

| TheFeeye a răspuns (pentru gessia198):

Pai si?
supne-i sa isi ia o viata. pana la urma si ea a fost de varst ta si nu cred putea sa stea doar in casa. macar ai vorbit cu ea?

| gessia198 explică (pentru ğözde):

Nu stiu de ce pai eu nu-s nic

| QandreeaSorina11 a răspuns:

Sa fi buna cu ea