Uhm,de ai stii in cate situatii am fost eu din cauza ca vorbeam direct si fara inhibitii...Cu alte cuvinte ma lua gura pe dinainte.I-am zis eu unui director "auzi domnule? " in loc de 'auziti' ala avand vreo 50 de ani eu 20 Dar asa direct.Muncitori radeau, si eu am afisat un zambet tamp pe fata.Chestia e ca asta's nici nu ma strofoc sa ma schimb.
Poti inventa injuraturi si tu zici ca sunt complimente asa fac eu de ex:
1)ai fata plina de bibicus(zici ai o fata frumoasa )
2)Stai cuminte-n castron ( zici stai cuminte te rog)etc daca vr mai multe imi zici inca una
3)Esti plin de tuturica(zici esti plin de incredere ceva )
Te controlezi. Inveti sa nu mai vorbesti fara sa gandesti inainte. Iti ia un pic de exercitiu, dar se poate realiza in 2-3 saptamani. Si iti foloseste nu numai ca sa nu mai injuri, dar si ca sa nu mai spui alte lucruri pe care sa le regreti ulterior.
Eu inainte nu injuram asa... De cand am colegi noi de liceu, am inceput sa injur in toate felurile, combinari alea alea
Te poti controla dar mai greu, nu mai baga in seama injuraturile colegilor si daca te injura cineva nu spune nimic. isi vor da seama ca incerci sa nu mai injuri si vor inceta si ei
Nu zice injuraturi nu mai zice f****i gura mati etc Cand esti nervoasa zi "anan di mm" e turca-du-te in p***a mati dar suna mai politicvos in turca..sau what my chicken? Ce puii mei panama bagamias hainele in dfulap
Eu fac la fel ma exprim liber si spun adevarul mai mereu. Dar ii fac cateodata prin coportamentul meu pe altii sa rada mai tarziu sau pe moment deci nu-i bai.
P.S.: Nu vorbi codat ca-i sa pari ciudata in fata tuturor.
alexandrazamfir întreabă: