| ralucamirabela a întrebat:

Buna TPU.kiss Ce sa fac? Imi este foarte dor de el.de fostul meu prieten.crying Nu ne-am mai vazut de mult, si vorbim mereu.il intreb cand mai vine pe aici pe unde stau eu,. zice mereu ca vine in weekend seara.si eu abia imi conving parintii sa ies, numai sa stau sa il vad.si el nu vine. L`am sunat in seara asta, daca am vazut k nu mai vine, k mi-a promis de 2 saptamani ca vine.si mi-a zis ca e tarziu si k trebuie sa se duca si prin oras.si nu era tarziu cand l`am sunat.era 20:15. Oare el nu vrea sa ma vada, dar nu imi spune in fata?! pe mess imi pune mereu :*:*:*:*.:X:X:X.si mi-a zis un prieten de`al lui(pentru ca vedea k plang si sufar dupa el) sa incerc sa ma impac cu el, k si el vrea sa stea iar cu mine, dar nu vrea sa zica, vrea sa auda de la mine.

2 răspunsuri:
| crhh a răspuns:

Smecher cu "jm" baiatul. Dupa parerea mea, nu e de tine... Daca vrei sa pui suflet in zadar, atunci e de tine, daca nu...te iei dupa ce spun eu! O seara placuta!

| Lorenee a răspuns:

Pai? Incearca, stiu ca iti este greu, am trecut si eu prin asta!
1. Te sfatuiesc sa ai grija, stiind ca tii la el poate isi va bate joc
2. Dupa ce ai vrut atat sa te impaci cu el, cand in final vei reusii s, s-ar putea sa nu mai vrei puppy dog eyes. Adica mie asa mi s-a intamplat! nu iti stiu caracterul!
Dar in orice caz... vorbeste cu el deschis happy