Pai ori el vine la tine, ori tu te duci la el. Dr relatiile la distanta nu tin, adica mereu o sa va doriti mai mult, si nu e posibil. dar oricum, cine stie
Bună, nu crezi că sînte-ți prea mici pentru a vă da întîlniri? Tu 13 ani el 15, sînte ți mici, pentru moment ocupați vă de școală amîndoi, un proverb Biblic spune să nu trezim dragostea pînă nu este vremea ei, cu alte cuvinte să nu dezvoltăm sentimente de iubire la vîrste fragede, și pentr u persoane ne potrivite, ce te faci dacă el vrea să facă sex cu tine, și te lasă îsărcinată? Nu este așa că î ți distruge nu numai copilăria, ci și viața, întrucît tu esti un copil, nu permite sentimentelor să o ia razna, fii cu capul pe umeri, și dacă ai probleme discută cu mama ta, ea este părintele tău, și știe ce este bine pentru tine, plus că este femeie și a fost și ea copil. Sănătate multă și ai grijă de tine, dacă ai nevoie de un sfat, te pot ajuta dacă vrei.
Dar eu chiar tin la el...Eu nu ma indoiesc de el pentru ca putea sa imi vorbeasca urat din moment ca nu ma cunostea, dar el imi vorbeste foarte frumos si se comporta la fel de minunat.Chiar tin la el foarte mult si chiar intr-o seara, inainte cu 2 ani si ceva sa il cunosc l-am visat.Si cred ca si asta este un semn.Chiar vreau sa ne intalnim macar odata.
Mult succes.
Pai stiu ca tie greu dar trebuie sa va despartiti imi pare rau pentru tine. dar prietenii din alte orase. cu care te intalnesti pe jocuri sau pe mess nu-s buni pentru prieteni adevarati sau iubiti bafta
Parerea mea este ca isi bate joc de tine. Tu crezi ca el nu mai are si alte gagici? El sta si se pupa cu altele si tu stai si "plangi" dupa el... Imi pare rau sa-ti spun, dar trebuie sa va despartiti.Gandeste-te,tu ai 13 ani iar el 15, chiar nu aveti cum sa va intalniti! Tu nu ai o relatie reala, tu ai o relatie virtuala. E treaba ta daca mai vrei sa continui relatia "virtuala" cu el, stiind ca vei suferi.Bafta!