Iti ruginesc fiindca nu sunt de aur sau argint. Cumpara-ti mai bine un inel de aur, vei vedea ca nu rugineste!
Pai daca ruginesc inseamna ca sunt din fier sau contin fier.
Poti sa nu le bagi la apa, eu una am bijuterii din argint.Pentru ca atunci cand le bagi in apa,cerceii,inelele, lantisoarele, orice, daca contin fier o sa rugineasca.
Deci cand faci baie, poti sa ti le dai pe toate jos!
Sper ca te-am ajutat! BAFTA!
Daca ai luat gablonturi inseamna ca contin fier sau tabla netratate si e posibil ca tu sa ai transpiratie acida, asadar nu-ti recomand nici argint ca o sa corodeze. Cel mai bine e sa ai grija si sa-ti cumperi din metale non alergice, sau placate cu aur sau rodhium. Eu am luat de pe www.cheribijou.ro anul trecut de black friday si e intact colierul si-l port mereu la scoala. Dar nu ma spal cu el, nu fac sport cu el si il tin intr-o cutiuta de catifea. Sper ca te-am ajutat
Ai putea sa le dai cu lac transparent. Merge mai ales la inele. Se face ca un strat protector pe deasupra
Daca ruginesc spala-le cu pasat de dinti ...serios functioneaza,,, dar daca le ai ruginite demult nu mai functioneaza pasta,,, sper ca te-am ajutat. Funda? :-)