Cat de mult trebuie sa-ti dispretuiesti mama ca sa intrebi asa ceva.O vinzi pentru o saptamana de dezmat cu prietenul,frumos,felicitari!
Mama ta te-a purtat noua luni,te-a nascut, te-a hranit cu lingurita, n-a dormit noptile pentru ca tu aveai febra, s-a emotionat cand ti-a impletit prima codita, cand te-a vazut mergand pe piciorusele tale....incepeai sa semeni a om, un mic omulet gata sa se ia de piept cu viata.
Cata mandrie si cata teama trebuie sa fi simtit biata femeie...
Mandrie pentru ca erai minunea EI si teama de ceea ce vei avea de infruntat in viata.
Si, se pare ca a avut dreptate sa se teama.Nu esti deloc fiica pe care si-o dorea, nu educatia asta ti-a dat-o si ca sa nu te lase daca ii spui adevarul, stie ce face, pentru ca a vazut si a trait multe.
Mama ta e prietena ta cea mai buna, a avut si ea 17 ani,a luat si ea foc pentru un baiat,a iubit,a suferit si n-a uitat.
Daca nu de altceva,macar sa nu faci greseli capitale si tot mai e buna la ceva,mama ta!
Dar,nu.Tu simti nevoia sa o minti si sa o dispretuiesti total,considerand-o atat de redusa mintal incat sa nu te prinda cu minciuna.
Am mai vazut copii sa-si minta parintii,dar tu esti din cale-afara!
Si ca sa intelegi ce-ti spun,uite.
O saptamana in Bucuresti,da?
Ce mananci,unde dormi? Cine te intretine? In schimbul a ce?
Cat de sigura esti ca nu vei pati nimic? Da o masina peste tine,aluneci si-ti scrantesti piciorul,mergi la discoteca si te trezesti c-o sticla de bere-n cap sau luata cu japca de o gasca de betivi,ce faci?
Esti a nimanui,nu te poate ajuta nimeni,tot la parinti se va ajunge.
Nu minti.
Si,mai ales, nu-ti minti mama.
Baieti mai gasesti, dar mame, nu.Una ai, ai grija de ea cum are si ea de tine!
Si-o sa intelegi cand o s-o pierzi.
Ai mare dreptate, sunt total de acord cu tine.
Ce frumos ai vorbit despre mama! Mi-au dat lacrimile cand am citit!
Iubeste-o.E tot ce vrea.
Sa fie mandra de ce-a crescut!
"Mama, daca vrei sa stii unde sunt si sa nu raman gravida lasa-ma de bunavoie"
Succes!
NU la "Dragoste si Sex"!
NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!
Toate cele bune.
Eu nici la 21 de ani nu merg singura cu iubitul meu in vacanta. Am avut o discutie cu ai mei si am realizat ca aveau motivele lor. I le-am spus iubitului meu, a inteles fara sa se supere (nici nu avem o relatie de mult timp ce-i drept). Vacantele in grupuri de prieteni sunt altceva
Gandeste-te bine la ce a zis @greece12. Poate a zis-o prea dur, insa are dreptate. Ce faci acolo, unde stai, cine are grija de tine? Nici nu stii ce se poate intampla.
O plecare cu colegii, un eveniment social/cultural, o prietena care vine la o matusa ceva si vrei sa vezi si tu Bucurestiul. Desi mereu cea mai buna varianta e adevarul si nu sunt de acord cu mintitul parintilor.
Bună.
Trebuie să iţi spun că minciuna are picioare scurte.
În fine.
Poţi spune că mergi în excursie ( nu spune ca mergi cu clasa ca va putea intreba diriginta-dirigintele ), spune-i ca mergi cu grupul de prieteni. Sau spune-i ca ai castigat o excursie in urma unui concurs.
Si eu am aceiasi problema ca si tine.Ai mei nu sunt de acord sa merg la pr meu.Trebuie sa gasesc un motiv serios ca sa ma creada.In excursie nu ma lasa ca am fost cam des in ultimu timp.Help Me!