Daca se fereste de privirea ta inseamna ca il intimidezi.Probabil simte ceva pentru tine.
Probabil i-ai ranit sentimentele. Si totusi e suparat. Dar inca mai simte pentru tine ceva
Hello!
E foarte posibil sa mai simta ceva pentru tine dar daca 3 luni s-a tinut dupa tine si nimic si-a dat seama ca nu mai e nevoie sa incerce si isi neaga sentimentele.E normal sa nu se uite la tine in ochii se simte frustrat. Trebuie sa-l iei deoparte si sa-l pui sa se uite la tine in ochii.Are el un motiv de nu te priveste. Sa ma informezi daca se intampla ceva! Ceau! Ceau!
Dar nu stiu cum sa-l iau deoparte... pentru ca nu prea ne vorbim, si na ma simt aiurea sa ma duc eu sa-i zic ca vreau sa vorbim. Nici n-as sti ce sa-i zic...
Ah credeam ca esti o fata mai tupeista cu mult curaj sorry! Am inteles ca el e in aceeasi scoala cu el incearca intr-o pauza sa treci pe langa clasa lui doar atat. Sau atunci cand va vedeti i-al cu Salut, chesti banale ce ora ai avut etc... pasi mici facuti cu grija si ei conteaza. Poate el va intelege ca simti ceva pentru el incearca sa deveniti prieteni mai intai. Explica-mi in mai amanunt ca sa te pot ajuta mai bine