Draga, depinde de fete, de organisme, nu toate sunt la fel, unele nu simt absolut nimic, altele parca 'mor' ( dureri de cap, de burta, greturi ) dar nu te speria ca este ceva foarte normal, poate te vei simpti ciudat pentru prima data dar te vei obisnuii. Pt ca tine doar cateva zile cum ar fi 4, 5 sau chiar 7, depinde de fete, asa se dezvolta organismul tau, trece prin mai multe etape nu te inalti sau crezsti asa dintr-o data hocus-pocus, acestea sunt lucruri care ne dezvolta corpul, in timpul acela nu ai voie sa fugi (dar poti) doar ca vei pierde mai mult sange, dar nu te speria e normal si nu pierzi mult, deci nu-ti face griji e ceva normal si ti-am zis mai sus, poate nu simpti nimic poate vei avea dureri. Eu nu am simptit nimic. Trebuie sa te speli mai des in accea zona dar nu cu sapunuri foarte parfumate pentru ca poate sa-ti faca rau. O zi buna ♥
Buna!
Depinde de organismul fiecarei fete. Unele au dureri abdominale, iar altele n-au nimic. Depinde de fiecare. La prima menstruatie, de obicei te temi ca abia ce te inveti cu tampoanele, cu sangele etc. Dar apoi te obisnuiesti, si numai ai nimic. [iti zic din propria experienta]
O zi buna!