| MusicLover4Life a întrebat:

Ce tot spun...nu e buna deloc...
Astazi mi s-a intamplat ceva groaznic. Voiam sa o chem pe mama in bucatarie si cand sa intru pe usa am auzit-o spunand urmatoarele (la tel) `Pt ca ai gresit omul lui Dumnezeu!(nu stiu ce inseamna asta... poate s-au certat).`Arata-mi ca ma iubesti!`.
Tatal meu s-a mutat cu serviciul in alt oras si cu siguranta mama nu vorbea cu el.Cred ca mama il inseala pe tata.(De mai mult timp pleaca de acasa si lipseste cu orele.)Nu stiu ce sa fac! Nu vreau ca tata sa o descopere pe mama pentru ca asa s-ar ajunge la divort(ii iubesc pe amandoi.Sunt parintii mei pana la urma)CE SA FAC SA IMPIEDIC ASTA? Sa-i spun mamei ce am auzit? Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Eu cred ca vorbea cu tatal tau, adica mi se pare normal sa-i spuna lui ceva de genul "arata-mi ca ma iubesti". Poate nu s-a mutat din cauza serviciului ci din cauza ca s-a certat cu mama ta ca i-a gresit asa cum a spus ea la telefon...

| MusicLover4Life explică (pentru BiuL):

Poate...dar s-a mutat sigur cu serviciul pentru ca vine de fiecare data cand poate acasa si se simte foarte bine happy
Totusi....raspunsul tau m-a inveselit intr-un fel..se mai cearta dar se impaca mai mereu big grin

| BiuL a răspuns (pentru MusicLover4Life):

Ma bucur. Ideea e ca nu trebuie sa te gandesti din prima la ce e mai rau, exista mai multe posibile explicatii mai ales ca tu ai auzit doar un fragment de discutie.

3 răspunsuri:
| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Buna
Da.Spune-i.Asa o sa ajungi sa intelegi situatia si poate vei gasi si o solutie.Mult noroc.
Pa, pa.